Kausipalkinnot 2021
Julkaistu: 30.10.2021 11.16

Kausipalkinnot 2021

Kesäkauden 2021 palkitut pelaajat:

P13 (08):
Eelis Lyytikäinen
Eelis on kauden aktiivisin pelaaja treeni- ja pelimäärien suhteen. Eelis on puolustuksen varmin lukko. Pelaajana erittäin tasainen ja varma suorittaja, josta valmennus tietää aina mitä saa.
Matias Salminen
Matias on kauden aikana nostanut itsensä joukkueen kantavaksi voimaksi ja hänestä on kehittynyt huikea yksilö- ja joukkuepelaaja. Matiaksella on hyvä pelisilmä, yksilötaito ja ymmärrys joukkuepelissä, joten kaikki elementit olemassa hyväksi jalkapalloilijaksi.
Tobias Penttinen (pelaajien valinta)
Tobiaksesta sanottua: Aktiivinen ja innokas pelaaja. Hyvä pelaaja. Uurastaa aina periksiantamatta. Hyvä joukkuekaveri.

P14 (07):
Lenni Laiho
Lenni on puolustuksen avainpelaajana yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista ja hyvällä pelillä antaa aina joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Lenni on aina hyvällä asenteella mukana ja pelaaja, johon muut joukkuekaverit luottaa.
Luka Leppänen
Luka on ollut aktiivisesti mukana treeneissä ja kehittynyt huimasti kauden aikana. Luka on nostanut profiiliaan koko kauden. Tekee laidassa töitä aktiivisesti molempiin suuntiin ja hyökkääjänä paljon sekä pallollisena, että pallottomana töitä ja auttaa joukkuetta vastustajan päässä.
Mohammad Salehi
Muhasta mm. sanottua: Hyvä joukkuepelaaja. Johti joukkuetta kentällä. Muha on mukava ja taidokas pelaaja. Hyvä pelaaja ja tehnyt paljon maaleja.


Kuvassa palkituista vasemmalta alkaen: Tobias, Luka, Lenni ja Mohammad





Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala