Kausipalkinnot 2022
Julkaistu: 30.10.2022 14.45

Kausipalkinnot 2022

Seuran päättäjäisissä palkittiin perinteisin seremonioin kustakin ikäluokasta kolme pelaajaa.
Alla meidän palkitut perusteluineen.
Onnittelut kaikille!

P14 (2008 syntyneet)
Michael Hanna
Taistelijan ruumiillistuma, aina kaikki pelissä. Kovaa tilanteisiin, yksilötaidoilla tilanteista voittajana ulos.

Otto Määttä
Nousi arvoon arvaamattomaan puolustajana, luottopakki. Myös tutummalla paikallaan laiturina osassa pelejä ja toi hienosti tukea hyökkäykseen siellä.

Paulus Pelamo
Kehittyi tällä kaudella huikeasti: viime kauden hyvästä pelaajasta nousi tällä kaudella erinomaiseksi pelaajaksi. Puolustuslinjasta valittiin usein se paikka, josta vastustajan kovin jätkä tulee ja onnistui usein nollaamaan ne ykköstykit.P15 (2007 syntyneet)
Elias Rauma
Todella aktiivinen treenaaja, usein kentällä jo paljon ennen treenien alkua ottamassa omatoimisia. Kentällä periksiantamaton taistelija, taitava ja sitkeä.

Miko Riikonen
Hieno sisääntulo uuteen seuraan. Aktiivinen monessakin mielessä: liike kentällä, hyvä jakamaan palloa ja toisaalta erittäin analyyttinen pelaaja, joka ymmärtää peliä sekä osaa neuvoa ja tsempata pelikavereita kentällä.

Okko Karjaluoto
Puolustuksen viimeinen lukko, pelaaja johon pelikaverit voi luottaa aina. Aina hyvällä ja reippaalla mielellä mukana. Kuuntelee valmennusta ja ottaa oppia vastaan. Keskustelee valmennuksen ja pelikavereiden kanssa kehittäen koko joukkueen peliä.

Seuran uusimmat