Naiset keräsivät 9 pistettä viikon sisään!
Julkaistu: 26.07.2022 08.09

Naiset keräsivät 9 pistettä viikon sisään!

PP-70 - PJK 0-1

30.6. vastaan asettui PP-70. Peli oli tasaista vääntöä ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Pelissä oli ensimmäistä kertaa meidän riveissä #13 Julia, joka pääsi näyttämään taitojaan myös maalinteossa. Huurteisen itselleen pelistä ansaitsi Eve, joka tekee paljon duunia keskikentällä, tässä pelissä se pisti vielä erityisesti silmään!


PJK - HJS 2-1

3.7. pelatun pelin vastustajalle HJS:lle hävittiin ensimmäisessä ottelussa aikas rajusti ja tähän peliin lähdettiin ehkä hieman varautuen samaan. HJS johtaa sarjaa eikä ollut hävinnyt vielä kenellekään. Meillä peli kuitenkin sujui ja saimme rakennettua maalipaikkoja ja vastustajan maalivahti sekä puolustajat joutuivat koetukselle. #4 Essi teki meidän molemmat maalit tässä pelissä. Tämä peli oli ansaittu voitto, mutta ei vastustaja meitä kuitenkaan helpolla päästänyt vaan tarjosi hyvän vastuksen.Ottelusta huurteisen ansaitsi Tiia, joka pelasi loistavasti pelissä ja on ollut erinomainen lisä puolustukseen tällä kaudella!FC Haka - PJK 0-1

Valkeakoskelle päästiin pyörähtämään myös jalkapallon merkeissä 5.7. Peli ei ollut kauneinta jalkapalloa mitä me ollaan pelattu ja en tiedä painoiko jalka vai oliko kenttä iso, mutta välillä välimatkaa meidän pelaajille kertyi kentällä mukavasti. Eipä se tosin menoa haitannut kun painettiin täysiä loppuun asti eikä annettu vastustajalle liikaa tilaa kuitenkaan. Maalin kävi iskemässä #13 Julia. Huurteinen tästä pelistä meni Lauralle, joka pelasti laitapakkina monia vaarallisen näköisiä tilanteita ja taisteli tilanteet esimerkillisesti loppuun saakka!

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala