HJS Säästöpankki -turnaus 18.12.
Julkaistu: 18.12.2021 17.20

HJS Säästöpankki -turnaus 18.12.

Onnistunut reissu Hämeenlinnaan HJS Säästöpankki -turnaukseen!

Tämä lauantai alkoi kymmenen tytön osalta vähän normaalia aikaisemmin, kun suuntasimme Hämeenlinnaan Säästöpankki-turnaukseen. Tiedossa oli neljä peliä turnauksen haastesarjassa, alkulohkossa mukana oli ilahduttavasti myös kaksi meille täysin uutta vastustajaa - EBK ja Loiske. Kolmas vastustaja olikin sitten vuosien varrella erittäin tutuksi tullut FC Nokia. Meidän kokoonpano oli varsin kokematon, 7/10 pelaajasta oli kesän 2021 "saapumiserää".

Tämän syksyn ensimmäinen harjoitusjakso on pitänyt sisällään todella paljon syöttöharjoitteita eri muodoissa, koska syöttötaito on 8v8-formaatilla pelattaessa joukkuepelaamisen kivijalka. Niinpä tämän turnauksen harjoitusteemana olikin sitten se, että hyökkäyspelissä pallo liikkuu syöttämällä - ja siinä tytöt onnistuivat kyllä aivan mahtavasti! Pelinopeudessa oli nähtävissä huima harppaus kesän peleihin verrattuna, ja samalla myös joukkueen muoto pysyi paremmin kasassa. Välillä oli vaikea uskoa, että kentällä oli ryhmä pelaajia, joista suurimmalla osalla oli takana vain 10-20 futispeliä.

Turnauksessa emme hävinneet yhtään peliä, alkulohkon kolmesta pelistä kaksi päättyi tasapeliin ja yksi voitettiin, loppusijoitus oli lohkossa toinen paremmalla maalierolla pelanneen Loiskeen takana. Sijoitusottelussa otettiin voitto PK-35:stä, ja näin kotiin lähdettiin pronssimitalisteina!

Tulokset

EBK - PJK 0 - 0

PJK - FC Nokia 1 - 0 (maalintekijä Meea)

PJK - Loiske 1 - 1 (maalintekijä Melissa)

PJK - PK-35 3-0 (maalintekijät Meea x2 ja Armi)

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala