PJK:n naisille ikävä tappio FTK-Torniota vastaan
Julkaistu: 13.02.2023 08.33

PJK:n naisille ikävä tappio FTK-Torniota vastaan

PJK emännöi lauantaina elintärkeässä pelissä FTK-Torniota. Valitettavasti tästä tärkeästä pelistä ei pisteitä jäänyt Pirkkalaan vaan FTK oli parempi luvuin 0-6. FTK meni johtoon jo ajassa 3:20 kun Tiia Juntikka sijoittaa pallon ohi maalissa pelanneen Tiia Ropasen. PJK sai luotua paikkoja torniolaisten maalille mutta tällä kertaa ruuti oli märkää eikä tasoitusta nähty.

Ajassa 13:47 nähtiin taas Juntikka vauhdissa. Hieno sijoitus tolpan kautta sisään ja peli on 0-2. Ikävästi muutamaa minuuttia myöhemmin, FTK lisää johtoaan kun pallo kimpoaa PJK pelaajasta maaliin. Tauon aikana PJK luo itseluottamusta ja pyrkii kirimään eron kiinni sillä peli ei ole vielä menetetty. FTK heittää kuitenkin heti lisää vettä myllyyn ja jälleen kerran Juntikka sijoittaa pallon aivan takakulmaan ajassa 20:09.

Valitettavasti PJK ei saa omaa peliä pyörimään samalla tasolla kun edellisissä pelissä eikä palloa saada toimitettua pitseihin. FTK lisää vielä johtoaan kahdella maalilla Ala-Ahon toimesta ajassa 33:08 ja 35:09. Näin ollen tylyt 0-6 lukemat taululle eikä oikein jossiteltavaa ole. Tänään PJK ei saanut koneita käyntiin ja peli oli vaikeaa.

Pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 19.2. kun naiset matkaavat MuSan vieraaksi Poriin. Tulossa siis haastava peli sarjakärkeä vastaan, mutta mikään ei ole mahdotonta!

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala