FC Halikko vei PJK:lta pisteet Saloon
Julkaistu: 14.12.2022 16.54

FC Halikko vei PJK:lta pisteet Saloon

Lauantaina PJK:n vieraaksi saapui FC Halikko Salosta. Ottelun alku oli tasaista ja tilanteita luotiin molempiin päihin. Erityisesti hereillä oli PJK.n maalivahti Lilli Sandström tehden upeita torjuntoja.Ensimmäinen maali tuli PJK:lle ajassa 10:30. Iina Haapanen syötti sivurajasta Eveliina Järälle ja pallo upposi FC Halikon maaliin. Valitettavasti PJK:n johto ei kestänyt kauaa, kun FC Halikko tasoitti 1-1 ajassa 11:26. Katariina Marttila sai sijoitettua pallon tarkasti alakulmaan. FC Halikko onnistui toistamiseen maalinteossa ajassa 14:45, kun PJK:n puolustus nukahti ja Annika Peippo sai laukaistua pallon maaliin. Toinen puoliaika päättyi tasaisesti tilanteessa 1-2.

Toiselle puoliskolle PJK lähti selvästi terävämmällä jalalla ja pidemmillä pallonhallintajaksoilla. FC Halikko kuitenkin lisäsi johtoaan ajassa 25:54, kun Annika Peippo onnistui laittamaan irtopallon PJK:n maaliin. Pallonhallinta vaihteli ja molemmilla joukkueilla oli tilanteita. PJK:n epäonneksi FC Halikko onnistui maalinteossa ajassa 29:55, kun kulmatilanteesta Annika Peippo onnistui laittamaan jalkansa väliin ohjaten pallon PJK:n maaliin. PJK pelasi ylivoimalla nostaen maalivahti Lilli Sandströmin mukaan ja pyöritti peliä, onnistumatta kuitenkaan maalinteossa.

Peli päättyi FC Halikon 1-4 voittoon. Pelin parhaina pelaajina palkittiin FC Halikolta Annika Peippo ja PJK:lta loistavan pelin pelannut maalivahti Lilli Sandström.

Syyskauden viimeinen peli pelataan HIFK:n vieraissa lauantaina 16.12. Peli on nähtävissä Ruutu-palvelusta. Kannusta PJK vierasvoittoon kotisohvalta!

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala