RaiFulta kylmää kyytiä PJK:n naisille
Julkaistu: 27.02.2023 18.50

Ottelu alkoi tasaisesti ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan maalipaikkoja. Puolustus oli tiivis, mutta ajassa 02:46 Raifu kuitenkin onnistui ensimmäisessä maalissaan, kun Ella Mäki sijoitti pallon takanurkkaan. Raifun saatua maalihanat auki, tauolle lähdettiin lukemissa 5-0.

Tauon aikana PJK sai nollattua ensimmäisen puoliskon ja toinen puoliaika jatkui maaleitta ja jälleen tasaisena molempiin päihin, kunnes Raifun Mäki onnistui kolmannen kerran maalinteossa ajassa 27.57. PJK:n maalinteossa onnistui vain Essi Salonen, joka upotti pallon verkkoon kahdesti ajassa 32:26 ja 36:04. Raifun maalinteossa onnistuivat vielä Jenna Osa sekä Enwena kahdesti. Tällä kertaa pisteet jäivät kotijoukkueelle ja peli päättyi 10-2.

PJK:n parhaana palkittiin molemmat maalit viimeistellyt Salonen.

Kuva: Janne Hirvensalo