PJK:n naisilla hikinen sunnuntai-ilta
Julkaistu: 20.02.2023 19.40

Ottelu alkoi PJK:n pallonhallinnalla, mutta pian hallitsevan Suomen mestarin varmuus käänsi pelin MuSaFutsalille. Viiden minuutin kohdalla PJK sahasi hienoilla poikittaissyötöillä MuSan puolustuksen hajalle ja Sanna Koskinen sai harhautuksellaan jalan vapaaksi. Martta Perälä sai kuitenkin pallon torjuttua. PJK sai yksittäisiä hyökkäyksiä MuSan kenttäpuoliskolle, mutta maaliverkkoa pääsi heiluttamaan vain MuSa. Lilli Sandström venyi useisiin upeisiin torjuntoihin itseään säästelemättä, mutta joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa kolme kertaa ensimmäisellä puoliajalla.

Toisella puoliajalla PJK vaihteli prässitasoaan, mutta tämä ei vaikeuttanut MuSan peliä. Ensimmäisen puoliajan tapaan PJK pääsi muutamaan otteeseen hätyyttelemään MuSan maalia, mutta PJK:n todelliset maalipaikat olivat vähissä. MuSa jatkoi suvereenia peliään ja Netta Hannula pääsi viimeistelemään 7-0 lukemat pelin viimeisellä minuutilla hienolla volleymaalilla. Isosta tappiosta huolimatta PJK:n peli oli ehjää ja sovituista pelillisistä asioista pystyttiin pitämään hyvin kiinni. Seuraavissa peleissä on PJK:lta odotettavissa tiukkaa taistelua pisteistä ja sarjapaikasta.

Pelin parhaina palkittiin PJK:n Lilli Sandström ja MuSalta kaksi maalia viimeistellyt Anni-Elina Luotonen.