Lomake sulkeutuu 30.04.2021 12.00
 Paikkoja 25
PJK perustaa uuden P6 joukkueen kesäkaudeksi. Joukkue on tarkoitettu vuonna 2015 syntyneille pojille. Joukkue harjoittelee 2krt viikossa huhti-syyskuu välisenä aikana (heinäkuussa 2-3 viikon tauko). Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18. Ensimmäiset harjoitukset ovat ma 26.4 klo 17-18 Naistenmatkan kentällä. Kevätkaudella harjoitellaan Naistenmatkan kentällä ja kesäkaudella Haikan kentällä. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki viime vuoden pallokoululaiset sekä uudet pelaajat. Joukkue osallistuu myös TPV:n järjestämään Futisklubiin, joten myös pelejä ja turnauksia on luvassa.

PJK järjestää joukkueen valmennuksen alkuun, mutta tavoitteena on, että pelaajien vanhemmista löytyy joukkueeseen lisäksi valmentajia kauden kuluessa.

Kesäkauden hinta on 160€, joka laskutetaan toukokuussa. Maksu sisältää myös lisenssin+vakuutuksen. Pelivarusteista (pelipaita, shortsit ja sukat) laskutetaan erikseen vielä 40€, jos niitä ei ole olemassa viime vuoden pallokoulusta ennestään.

Tervetuloa PJK:n joukkuetoimintaan mukaan!
 Lomake sulkeutuu 02.05.2021 12.00
 Paikkoja 35
Kesän pallokoulu alkaa ma 26.4 klo 17-18 Loukonlahden kentällä. Pallokoulu on tarkoitettu 2016 syntyneille pojille. Harjoituksissa käydään läpi jalkapallon perustaitoja erilaisten pelien ja leikkien avulla. Harjoituksia on huhti-syyskuu välisenä aikana n. 20-25 kertaa. Maanantai harjoitusten lisäksi kesäkuussa ja elokuussa harjoituksia on myös la aamupäivisin. Heinäkuussa on 2-3 viikon tauko. Määrään saattaa kuitenkin vaikuttaa koronaan liittyvät suositukset ja määräykset. Mikäli harjoituksia pystytään pitämään väh. 15 kertaa niin maksu peritään täysimääräisesti. Mikäli harjoituksia pidetään alle 15 kertaa niin maksusta palautetaan 50%.

Kesäkauden hinta on 125€ (sisältää ohjauksen, lisenssin+vakuutuksen, pelipaidan, shortsit, sukat, jalkapallon ja tuubihuivin). Maksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä (verkkopankki, pankki/luottokortti, lasku tai osamaksu)

Mikäli lapsenne ei innostu toiminnasta niin ilmoittautumisen voi perua 5.5 asti, jolloin maksu palutetaan täysimääräisesti. Peruutukset sähköpostiin jussijokilampi.pjk@gmail.com