Seuran tarjoamat yhteistyömahdollisuudet yrityksille

PJK on Pirkkalassa vuonna 1993 perustettu jalkapallo-/futsalseura. Jäseniä seurassa on noin 600 ja mikäli huomioon otetaan myös perheenjäsenet, niin PJK koskettaa noin 1500 kuntalaista.

Seura on viime vuosina ottanut kehitysaskeleita toiminnassa eteenpäin palkaten ensimmäisen kokoaikaisen työntekijänsä ja vuokraamalla omat toimitilansa.

Seura myös haluaa kehittää yhteistyötänsä Pirkkalan yrityselämän kanssa. Tavoitteena luoda uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia jotka palvelevat sekä seuraa ja sen jäseniä että yrityksiä. Esimerkkeinä mainittakoon talkootyön tekeminen, PJK jäsenkortin kautta asiointi paikallisissa yrityksissä sekä tuotteiden/palveluiden myyminen joukkueiden toimesta.

Seura on kehittänyt toimintaa varten PJK Klubin. Seura järjestää vähintään kerran vuodessa klubilaisille yhteisen tapahtuman jossa yritykset voivat verkostoitua, kuullaan seuran ajankohtaisia kuulumisia ja vietetään yhteistä aikaa PJK henkisten ihmisten kanssa. Tapahtumat ovat klubilaisille maksuttomia.

PJK KLUBIT

Pronssi

- klubin tapahtumat

- PJK futsal edustuksen kausikortit kaudelle 2024-202 2 kpl

- tukijan nimi kotisivuilla

- klubin jäsenien ilmoittaminen kausijulkaisussa ja Pirkkalainen lehdessä.

Hinta 300€/vuosi

Hopea

- samat edut kuin pronssiklubissa sekä lisäksi:

- futsal peleissä mainos screenillä

- kokoustilan varaus 2xvuosi veloituksetta

Hinta 600€/vuosi

Kulta

- samat edut kuin hopeklubissa sekä lisäksi:

- kokoustilan varaus 4xvuosi veloituksetta

- kausijulkaisussa 1⁄4 sivun mainos

- kummijoukkue

Hinta 1200€/vuosi

Päätukija

- Sovitaan kokonaisuus yhdessä.

Kaikissa paketeissa klubilainen voi tarjota etuja PJK jäsenkorttilaisille. Hopeatasosta lähtien on myös mahdollisuus tarjota tuotteita/palveluita joukkueiden kautta myytäväksi. Provisiot sovitaan tapauskohtaisesti. Paketteja voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan.

YHTEYDENOTOT AIHEESTA: Jussi Jokilampi, toiminnanjohtaja 050 4140071, jussijokilampi.pjk@gmail.com

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala