Naiset edustus FSL, Naisten Futsal-Liiga

Ilves FS - PJK   2 - 1

Kauppi Sports Center 1

Paikallistaisto päättyi Ilveksen voittoon

Joulukuun ensimmäisessä pelissä PJK matkasi Kauppiin Ilves FS vieraaksi. PJK:lle sarjapaikan lahjoittanut ACE ja Ilves olivat tuttuja vastuksia viime kevään pudotuspeleistä, mutta sekä PJK että Ilves ovat kokeneet paljon muutoksia näistä kevään peleistä. Ottelu oli paikalliskamppailun hengessä tasaista ja molemmat joukkueet puolustivat uhrautuvasti. Vierajoukkue ei ollut pelin alussa aivan terävimmillään, mutta paransi prässipeliään pelin edetessä. Kotijoukkue sai hieman enemmän pallonhallintaa PJK:n vielä hakiessa omaa peliään. Tämä pallonhallinta tuotti tulosta ajassa 8:57 kun Matilda Herranen siirsi Ilveksen johtoon Tiina Pöyryn syötöstä. Muutamia muitakin vaarallisia tilanteita PJK:n maalilla nähtiin, mutta ne onnistuttiin hoitamaan viimeistään maaliviivalta väljemmille vesille. Vierajoukkue nousi tasoihin ensimmäisen puoliajan lopulla ajassa 18:23. Liigadebytantti Nea Snygg hankki joukkueelleen vapaapotkun ja pelipäivänä valmennusvastuussa ollut Essi Salonen juoni aikalisällä kuvion, josta pelaajien oli helppo työ tasoittaa ottelu. Maalista vastasi Minna Kivelä ja syötöstä Julia Jokiranta. PJK:n maalintekopaikat olivat melko vähissä ensimmäisellä puoliajalla, mutta Anne Riekki pääsi kuitenkin laukomaan tolppaan.

Toista puoliaikaa pelattiin pitkälle 1-1 lukemissa hyvin samanlaisissa tunnelmissa mihin ensimmäinen puoliaika jäi. Ilves onnstui menemään 2-1 johtoon vahvan prässinsä seurauksena. Tiina Pöyryn komea laukaus takanurkkaan syntyi Jonna Uusipaston esityöstä. Myös PJK kävi lähellä maalintekoa toisella puolikkalla, kun Sanna Koskinen näytti nostavan varman näköisen pallon maaliin asti, mutta kotijoukkueen vahti Lilli Sandström ehti kuin ehtikin pallon eteen ja torjui vielä Koskisen toisenkin viimeistely-yrityksen. PJK haki tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla ja saikin luotua eriomaisen tilanteen, mutta tällä kertaa tasoitusta ei syntynyt ja näin ottelu päättyi Ilveksen voittoon.