Naiset edustus FSL, Naisten Futsal-Liiga

PJK - MuSaFutsal  1 - 2

Vapaa-aikakeskus

Tappio ottelusta MuSaFutsalia vastaan

Lauantaina PJK kohtasi kotikentällään porilaisen MuSaFutsalin, joka pitää hallussaan sarjan kärkipaikkaa voitettuaan kaikki tähänastiset ottelunsa. Vierasjoukkue pääsikin ottelun alussa PJK:n parin maalintekoyrityksen jälkeen ottamaan pallonhallintaa itselleen. MuSa myös osoitti vaarallisuutensa toimittamalla palloa kotijoukkueen maalin edustalle, mikä tuotti tulosta jo ottelun kolmannella minuutilla, kun vieraiden Jasmin Ylikraka onnistui pelaamaan pallon takatolpalle vapaaksi jääneelle Vera Mattilalle, joka viimeisteli ottelun avausmaalin ajassa 2:24. Tilanne 0–1. MuSan toinen maali oli lähellä vain hetkeä myöhemmin, kun Netta Hannula pääsi kokeilemaan laidalta. Laukaus kuitenkin hieman ohi takatolpasta. Ottelun viidennellä minuutilla myös PJK:lle avautui tilaisuus yllättää vierasjoukkue nopealla vastahyökkäyksellä, kun pallo saatiin riiston jälkeen pelattua pystyyn juosseelle Annette Korinille, mutta Korinin laukaus tällä kertaa yli maalin.

Ensimmäinen puoliaika eteni vahvassa MuSaFutsalin hallinnassa ja ottelun toinen maali nähtiin ajassa 12:06, kun vierasjoukkueen onnistuneen kulmakuvion päätteeksi Helmiina Luoma pääsi vetämään pallon maaliin Netta Hannulan syötöstä. Vieraat näin ollen kahden maalin johtoasemaan. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella vieraat antoivat kovaa painetta kotijoukkueen maalille, mutta PJK:n Tiia Ropanen oli tuttuun tapaan torjunnoillaan estämässä vaarallisimmat yritykset. Vielä ennen tauolle siirtymistä kotijoukkue PJK pääsi yrittämään kavennusta hyvän pyörityksen jälkeen. Tauolle kuitenkin siirryttiin MuSaFutsalin 0–2 johdossa.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue sai jälleen pallonhallintaa itselleen ja pääsi rakentamaan muutamia maalintekotilanteita heti toisen puoliajan ensiminuuteilla. PJK:n ensimmäinen maali oli kuitenkin erittäin lähellä ottelun 30. minuutilla, kun Sanna Koskinen pääsi vapaasti takatolpalta yrittämään viimeistelyä Maria Ropasen syötöstä, mutta kavennusta jäätiin vielä odottamaan. Ottelun loppupuolella kotijoukkue PJK lähti vielä haastamaan porilaisten kahden maalin johtoasemaa lentävällä maalivahdilla. Sinipaitojen ylivoima lähti hieman tahmeasti liikkeelle vieraiden kovan prässin alla, minkä seurauksena MuSa sai luotua alivoimalla todella vaarallisen maalintekotilanteen, mutta tilanne edelleen 0–2. Ottelun 37. minuutilla PJK sai taisteltua pallon keskialueella itselleen, ja Sini Lauermaa pääsi syöttämään pallon porilaisten keskeltä vieraiden maalin edustalle unohtuneelle Maria Ropaselle, joka viimeisteli kotijoukkueen ensimmäisen maalin ajassa 36:43. Näin ollen kotiyleisölle tarjoiltiin vielä jännittävää loppua, kun ottelu kaventui 1–2. Kotijoukkue pääsi viimeisiksi minuuteiksi pyörittämään ylivoimapeliään, mutta ei tällä kertaa kuitenkaan päässyt ohittamaan vieraiden tiivistä puolustusta. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin 1–2 ja MuSaFutsalin voittoputki kasvoi jälleen yhden ottelun verran.