PJK:n toiminta käynnistymässä.
SeuraJulkaistu: 07.05.2020 00.00

PJK:n toiminta käynnistymässä.

PJK on käynnistämässä toimintaansa kesän joukkueiden osalta. Jo olemassa olevat joukkueet aloittavat harjoittelun 14.5 alkaen kun Pirkkalan kentät avautuvat seuratoiminnan käyttöön. Olemassa olevien joukkueiden toiminnasta lisätietoja voi kysellä suoraan joukkueiden toimihenkilöiltä, yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta.

PJK noudattaa toiminnassaan Palloliiton, THL:n ja viranomaisten ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Toukokuun ajan rajoitteita toiminnalle on enemmän ja näin ollen uusien joukkueiden toiminta alkaa vasta kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Tytöille 6-8v perustetaan uusi joukkue niinkuin myös 6v pojille. Kyseisiin joukkueisiin voi ilmoittautua seuran etusivulta ilmoittautuminen kohdasta ja lisätietoa toiminnasta voi kysellä s-postilla jussijokilampi.pjk@gmail.com

Pallokoulu aloittaa toimintansa ti 2.6 klo 17.30-18.30 Loukonlahden kentällä. Pallokoulu on tarkoitettu 2015 syntyneille tytöille ja pojille. Pallokouluun ilmoittautuminen ja lisätietoa toiminnasta seuran etusivulta Ilmoittaudu pallokouluun kohdasta.

Perhefutis aloittaa toimintansa su 7.6 Naistenmatkan kentällä klo 15-16. Perhefutis on tarkoitettu 2-4v lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Perhefutikseen ilmoittautuminen ja lisätietoa toiminnasta myös seuran etusivulta Ilmoittaudu perhefutis kohdasta.

Tervetuloa PJK:n toimintaan mukaan!

PJK, positiivista peliä Pirkkalassa!