PJK:lle kaksi tappiota Futsal-Liigassa!
SeuraJulkaistu: 08.12.2020 18.35

PJK-GFT 3-5 (1-3).

SoVo-PJK 9-4 (4-1).

Klubin edustusjoukkue kohtasi viikonloppuna lauantaina kotonaan GFT:n ja heti perään sunnuntaina SoVon vieraissa Somerolla. Valitettavasti saaliina peleistä oli vain arvokasta kokemusta, mutta ei pisteitä. Lauantaina GFT oli kuskin paikalla pelin alusta lähtien ja klubi oli ensimmäisellä puoliskolla vastaanottavana osapuolena kenttätapahtumissa. GFT siirtyi jo 20 sekunnin pelin jälkeen 1-0 johtoon jonka kuitenkin Antti Ala-Myllymäki tasoitti kun peliä oli pelattu 2.27. Tämän jälkeen GFT teki kuitenkin kaksi maalia minuutin sisään ennen erän puoliväliä ja näissä 1-3 numeroissa siirryttiin puoliajalle.

Toiselle puoliskolla klubi pääsi paremmin peliin mukaan ja nousikin 1-4 tilanteesta jo maalin päähän Kalle Strömbergin ja Ala-Myllymäen maaleilla, mutta GFT kuittasi sen nopeasti 3-5 loppunumeroiksi.

Sunnuntaina jatkettiin sitten Somerolla pisteiden metsästystä ja ottelun alku lupasikin parempaa. Klubi oli paremmalla jalalla liikenteessä ja ensimmäisellä puoliskolla maalipaikat menivätkin klubille. Valitettavasti vain viimeistelyssä oli eroa selvästi kotijoukkueen hyväksi ja numerot olivat 4-1 SoVolle tauolla. Toisella puoliskolla sama tahti jatkui, SoVo käytti paikkansa tehokkaasti ja teki vielä 5 maalia, Antti Ala-Myllymäen hattutemppua vastaan. Näin ollen pisteet jäivät kotijoukkueelle 9-4 numeroin.

Viikonlopun kokonaiskuvan voi kiteyttää yhteen lauseeseen: Jollet itse tee paikoistasi maaleja, niin vastustaja kyllä tekee! Tietenkin on todettava että sekä GFT ja SoVo ovat laatujoukkueita jotka ovat sarjassa sijoilla 4. ja 5. joten ei tässä tarvi kirvestä kaivoon heittää, mutta ottaa kokemuksesta opiksi seuraavia pelejä varten. Seuraavat kohtaamiset ovatkin jo edessä tulevana viikonloppuna kun PJK kohtaa kotonaan ToPV:n perjantaina 11.12 ja PP-70:n sunnuntaina 13.12. Valitettavasti ottelut joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille, mutta pelit ovat nähtävissä ilmaiseksi Solidsportin kautta.