PJK:lle 4 pistettä Futsal-Liigassa!
SeuraJulkaistu: 16.12.2020 12.10

PJK-ToPV 4-5 ja. 4-4 (1-2)

PJK-PP-70 5-2 (4-1)

Klubin edustusjoukkue paranteli asemiaan sarjataulukossa hienosti viikonlopun neljän pisteen turvin. Perjantaina vieraaksi saapui ToPV Torniosta ja peli oli yksi klubin kauden ehjimmistä otteluista. ToPV siirtyi onnekkaalla maalilla johtoon pelin alkupuolella, mutta Tomi Tiira nosti klubin tasoihin ottelun 13 minuutilla. ToPV teki vielä jakson viimeisellä minuutilla 1-2 johtomaalin joissa numeroissa siirryttiin puoliajalle. Toisella jaksolla PJK paransi vielä peliään ja maalipaikkoja alkoi syntymään ja myös tehoja löytymään. Klubi siirtyi jakson puolivälissä jo 4-3 johtoon Henrik Rahikaisen, Antti Ala-Myllymäen ja Miikka Mörön maaleilla. Ottelun lopussa ToPV otti maalivahdin pois ja alkoi hakemaan ylivoimalla tasoitusmaalia. Ajassa 38:36 ToPV onnistui tasoituksessaan hyvän yv-pelin seurauksena ja jatkoajalle siirryttiin 4-4 numeroissa. Jatkoajalla Tornio teki heti johtomaalin ja hyvistä paikoista huolimatta klubi ei enään maalia saanut aikaan. Näin ollen kaksi pistettä Tornion matkaan ja piste PJK:lle

Sunnuntaina vieraaksi saapui paikallisvastustaja PP-70. Klubin valmistautuminen ja peli-ilme oli erinomainen ottelun alussa. PJK siirtyi ottelussa jo kolmanella minuutilla 2-0 johtoon Kalle Strömbergin ja Miikka Mörön maaleilla. Johto oli jo tuplaantunut 4-0 numeroihin ajassa 14:31 kun Antti Ala-Myllymäki ja Mikke Lindroos viimeistelivät hienoilla laukauksilla maalit. Jakson lopussa PP-70 sai kuitenkin ansaitun maalin ja tilanne kaventui 4-1 numeroihin. Toinen puoliaika oli klubilta vaikeampi ja PP-70 sai otetta pelistä. 4-2 kavennusmaalin jälkeen PP-70 otti jo hyvissä ajoin maalivahdin pois ja haki lisämaaleja ylivoimalla. Klubi kuitenkin puolusti sinnikkäästi ja hyvin pelanneen maalivahtinsa Aatu Niemisen johdolla piti maalinsa puhtaana. Loppunumerot 5-2 viimeisteli Joona Neuvonen tyhjään maaliin.

Neljä pistettä oli hyvä saldo kahdesta pelistä ja tärkeintä oli, että pääsimme voittokantaan taas ja saimme pelimme parempaan jamaan kohti seuraavia pelejä iloitsi klubin valmentaja A-P Mäkinen pelin jälkeen.

Seuraavaksi sarjajohtaja Kemi saapuu klubin vieraaksi sunnuntaina 20.12. Ottelu näkyy selostuksen kera ilmaiseksi Solidsportin kanavalla.