PJK:lla uskomaton nousu Kemiä vastaan!
SeuraJulkaistu: 27.12.2020 14.14

PJK-FC Kemi 5-6 ja. 5-5 (0-5)

PJK teki Futsal-Liigan kauden kovimman nousun kotonaan sarjajohtaja FC Kemiä vastaan! Pelin alussa PJK oli ihmeissään Kemin taitavien maajoukkuemiesten kanssa ja tulos oli sen mukainen, 11 minuutin pelin jälkeen tulostaululla komeili 0-5 numerot. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja myös klubi sai omat paikkansa, jotka kuitenkin Kemin maalivahti torjui ja näin tauolle siirryttiin 0-5 numeroissa.

Ensimmäinen jakso oli kylmää kyytiä joten päätimme puoliajalla joukkueen kesken että tällä tavalla emme lähde joululomalle vaan taistellaan nyt vähintään kunniakkaasti loppuun saakka totesi klubin valmentaja A-P Mäkinen taiston tauottua.

Toiselle puoliskolle klubi sai hyvän alun kun Antti Ala-Myllymäki kavensi heti ensimmäisellä minuutilla tilanteeksi 1-5. Tämän jälkeen mentiin yli puolen välin ilman maaleja vaikka kummallakin joukkueella oli paikkansa. Sitten alkoi tapahtumaan, PJK sai onnekkaan kavennusosuman jonka jälkeen klubi pelasi hetken hurmoksessa ja takoi viidessä minuutissa taululle 5-5 numerot! Maalintekijöinä onnistuivat Kalle Strömberg, Leevi Sorsa ja Toni Järvinen. Lopussa kummallakin joukkueelle oli mahdollisuudet vielä voittomaaliinkin mutta maaleja ei enään varsinaisella peliajalla nähty ja siirryttiin jatkoajalle. Jatkoajalla Kemin Suarez teki pelin kolmannen maalinsa ja näin ollen Kemille kaksi pistettä ja klubille hienon taistelun jälkeen palkinnoksi yksi piste.

PJK:n pelit jatkuvat Loppiaisena 6.1 tärkeällä vieraspelillä Ilveksen vieraana