PJK:lle kaksi vierasvoittoa Futsal-Liigassa!
SeuraJulkaistu: 10.01.2021 11.35

Ilves FS-PJK 0-5 (0-1)

JoSePa-PJK 1-4 (0-0)

Klubin edustusjoukkue kohtasi kaksi päävastustajaansa ns. kuuden pisteen peleissä ja otti upeasti molemmista peleistä voitot! Loppiaisena pelatussa Ilves pelissä PJK oli ottelun alussa hieman hätää kärsimässä Ilveksen vahvan prässin kanssa, mutta tolpat ja maalivahti Nico Suomalainen antoi joukkueella mahdollisuuden parantaa omaa peliään maalittomassa tasatilanteessa. Kalle Strömberg helpotti klubin tuskaa ottelun avausmaalilla hienon karvauksen ja läpiajon tuloksena. Tauolle siirryttiin näin ollen 0-1 vierasjohdossa.

Toiselle jaksolle PJK tulikin heti paremmalla ilmeellä ja alkoi saamaan ottelua paremmin hallintaansa. Miikka Mörö siirsi klubin 0-2 johtoon jakson alkupuolella ja Ilves pelaajan ulosajo tarjosi tämän jälkeen klubille mahdollisuuden ylivoimalla. Ville Halme siirsikin klubin jo 0-3 johtoon ja ottelu oli saanut ratkaisunsa. Lopussa Halme ja Jussi Kaihlajärvi kaunistelivat loppunumeroiksi 0-5 tulostaululle ja näin PJK:lle kauden toinen voitto Ilveksestä.

Lauantaina 9.1 PJK matkasi Joutsaan paikallisen JoSePan vieraaksi. Ottelu oli hieman Ilves pelin kopio, PJK ei ekalla jaksolla häikäissyt mutta maalivahti Nico Suomalainen oli taas pelipäällä ja piti ensimmäisen jakson maalinsa koskemattomana ja näin ollen tauolle siirryttiin 0-0 tilanteessa. Toisen jakson alussa taas Kalle Strömberg toisti Ilves pelin maalinsa, karvasi pallon vastustajalta ja siitä maali läpiajosta. On se helppoa kun sen osaa! JoSePa kuitenkin rikkoi heti maalin perään Nico Suomalaisen yli 60 minuuttia kestäneen nollaputken 1-1 tasoituksellaan. PJK ratkaisi lopullisesti ottelun itselleen jakson puolivälin jälkeen kun Leevi Sorsa ja Miikka Mörö tekivät maalit 14 sekunnin välein ja myöhemmin vielä Antti Ala-Myllymäki taituroi 1-4 loppunumerot.

Molemmissa otteluissa PJK:n parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Nico Suomalainen. Myös Kalle Strömbergin avausmaalit molemmissa peleissä olivat tärkeitä klubin kannalta!

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun tuplapeleillä vahvoja Mad Maxia ja Akaata vastaan!