PJK:lle kaksi tappiota Futsal-Liigassa.
SeuraJulkaistu: 20.01.2021 18.30

Mad Max-PJK 8-1 (3-0)

PJK-Akaa Futsal 4-8 (2-2)

Klubin komea viiden ottelun pisteputki katkesi viikonlopun tuplaotteluissa Mad Maxia ja Akaa Futsalia vastaan. Lauantain ottelu Mad Maxia vastaan alkoi klubin kannalta ihan hyvin ja heti ensimmäisillä minuuteilla luotiin muutama hyvä maalipaikka. Kun paikkoja ei käytetty hyväksi niin kotijoukkue näytti mallia ja teki ottelun avausmaalin pelin neljännellä minuutilla. Jakso jatkui tasaisena pelinä senkin jälkeen vain sillä erotuksella, että klubi ei saanut palloa maaliin mistään kun taas Mad Max sai ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen 3-0 johdossa.

Toisella jaksolla Mad Max menikin sitten menojaan ja Ville Halmeen ainokainen jäi laihaksi lohdutukseksi klubille. Loppulukemat 8-1 kotijoukkueelle.

Seuraavana päivänä klubin vieraaksi saapui vahva Akaa Futsal. Ottelun alussa klubi oli hätää kärsimässä Akaa Futsalin vyöryttäessä hyökkäyksiään Aatu Niemisen vartioimalle maalille, mutta maaliin asti palloa ei saatu kuin kertaalleen ajassa 4:41 Akaan Juhana Jyrkiäisen toimesta. Vähitellen PJK pääsi kanssa peliin paremmin mukaan ja vaikka Akaa siirtyikin jo 2-0 johtoon jakson loppupuolella niin Miikka Mörön ja Ville Halmeen puolen minuutin sisään tulleilla maaleilla klubi nousi 2-2 tilanteeseen, joissa numeroissa siirryttiin tauolle.

Tauon jälkeen vieraat aloittivat vahvasti ja ensimmäisellä minuutilla siirtyivät jo 4-2 johtoon. Tämän jälkeenkin hallinta pysyi pitkälti vierasjoukkueella ja vaikka Tomi Tiira ja Antti Ala-Myllymäki onnistuivatkin maalinteossa niin Akaa Futsal vei pisteet mukanaan ansaitusti 4-8 numeroin.

Viikonlopun peleistä yhteenvetona voi todeta, että oikeat joukkueet voittivat. Tasoeroa kuvaa parhaiten ehkä se, että molemmissa peleissä PJK:n parhaana palkittiin nuori maalivahti Aatu Nieminen, vaikka päästettyjä maaleja olikin 8 kummassakin pelissä. Joka tapauksessa hienoja torjuntoja oli Aatulla lukuisia!

PJK jatkaa pelejään tulevana viikonloppuna kotiparketillaan, kun vieraaksi saapuvat KaDy Jyväskylästä ja SoVo Somerolta. Ottelut taas nähtävissä ilmaiseksi Solidsportin ja PJK Youtube kanavilla. Valitettavasti ottelut pelataan ilman yleisöä.