Edustukselle tappio ja voitto Futsal-Liigassa!
SeuraJulkaistu: 25.01.2021 12.43

PJK-KaDy 2-3 (2-2)

PJK-SoVo 7-4 (4-2)

Klubin edustusjoukkue jatkoi pelejään kotiotteluilla viikonloppuna, kun vieraaksi saapuivat KaDy Jyväskylästä ja SoVo Somerolta. Lauantaina vieraaksi saapui hallitseva mestari KaDy. PJK sai otteluun räväkän alun, kun Ville Halme ja Leevi Päivinen siirsivät klubin 2-0 johtoon jo ensimmäisen viiden minuutin aikana. Tämän jälkeen kuitenkin KaDy sai vähitellen painetta klubin maalille ja Tero Intalan kahdella osumalla nousi tasoihin ja näin ollen tauolle siirryttiin 2-2 tasatilanteessa. Toinen jakso oli tasaista peliä, mutta ainoastaan KaDyn Intala onnistui maalinteossa ja näin ollen pisteet matkasivat Jyväskylään. Näin sinisten lasien läpi katsottuna PJK olisi kyllä ansainnut hyvästä pelistään palkinnoksi muutakin kuin niukan tappion. Klubin parhaana palkittiin nuori maalivahti Janne Körkkö ja myös toinen nuorukainen Roni Pekki teki debyyttinsä Futsal-Liigassa!

Sunnuntain pelissä SoVoa vastaan klubi tuli KaDy pelin tavoin hyvällä ilmeellä peliin sisään. Vaikka SoVo siirtyikin 0-1 johtoon pelin kolmannella minuutilla niin Mikke Lindroosin ja Henrik Rahikaisen kahdella maalilla tilanne oli jo 3-1 klubille ennen jakson puoliväliä. Tämän jälkeen Antti Ala-Myllymäki siirsi vielä klubin jo 4-1 johtoon ennen SoVon kavennusta. Puoliajalla tulostaululla komeilivat siis 4-2 numerot. Toinen jakso oli klubilta ehkä kauden parasta taistelua maalivahti Janne Körkön johdolla. Jokainen tilanne pelattiin loppuun asti ja vastustajan taitaville pelaajille ei annettu yhtään ylimääräistä tilaa tai aikaa. Kun kapteeni Miikka Mörö siirsi klubin kahdella maalillaan 6-3 johtoon ottelun loppupuolella niin alkoi PJK:n kaipaama voitto viimein varmistumaan. Lopussa kummatkin osuivat vielä kertaalleen ja näin ollen pisteet jäivät riemukkaasti 7-4 voitolla Pirkkalaan! Klubin parhaana palkittiin ottelun loukkaantumisen takia kesken jättänyt Henrik Rahikainen. Pelimme oli koko viikonlopun ajan hyvää ja se toi myös sitten tulosta sunnuntaina. Nuori maalivahtimme Janne Körkkö debytoi maalissa ja pelasikin molemmat pelit todella hyvin kommentoi valmentaja A-P Mäkinen viikonloppua.

PJK jatkaa pelejään seuraavana lauantaina PP-70 vieraana Tesomalla.