PJK:lle voitto Futsal-Liigassa!
SeuraJulkaistu: 01.02.2021 17.25

PP-70-PJK 3-7 (2-4)

PJK matkasi lauantaina vierasotteluun Tesomalle, jossa vastaan asettui PP-70 jonka kausi on ollut haastava ja sijoitus sarjassa viimeisenä. Klubi leirissä odotukset otteluun olivat selvät, vain voitto kelpaa. Ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun ensin Tomi Tiira vei klubin 1-0 johtoon, jonka PP-70 tasoitti heti minuutin sisään. Tämän jälkeen klubi sai ottelusta hallinnan ja Miika Sainion, Ville Halmeen ja Kalle Störmbergin maaleilla PJK siirtyi jo 1-4 johtoon ennen jakson puoliväliä. Tämänkin jälkeenkin klubilla paikkoja riitti, mutta viimeistely ontui ja vastustajan maalivahti otti muutaman hienon torjunnan. Jakson viimeisellä minuutilla sitten PP-70 pääsi kuin varkain kaventamaan taukotilanteeksi 2-4 numerot.

Toinen puoliaika alkoi haastavasti kun PP-70 kavensi tilanteeksi jo 3-4 heti jakson alkupuolella. Tämän jälkeen klubin oma pallollinen peli oli hyvinkin vaikeaa ja ote siirtyi hienoisesti kotijoukkueelle. Onneksi kuitenkin puolustuspelaaminen toimi ja Nico Suomalaisen torjunnoilla klubin maali pysyi koskemattomana. Ottelun lopussa vielä Antti Ala-Myllymäki (2) ja Kalle Strömberg maaleillaan varmistivat klubin voiton, loppunumeroiden ollessa 3-7.

PJK jatkaa voiton myötä sijalla 9. sarjassa ja seuraavana viikonloppuna on kotiottelut edessä, kun vastaan asettuu HIFK lauantaina ja Sievi sunnuntaina. Ottelut nähtävillä taas ilmaiseksi Solidsportin ja PJK Youtube kanavilla.