PJK:lle vain piste viikonlopun kotipeleistä.
SeuraJulkaistu: 10.02.2021 09.51

PJK-HIFK FS 3-5 (3-3)

PJK-Sievi FS 2-3 ja. 2-2 (2-0)

Klubilla oli viikonloppuna tärkeät kotipelit Hifkiä ja Sieviä vastaan. Lähtökohdat viikonloppuun olivat selvät, kaksi voittoa ja sarjapaikka varmistuu sekä mahdollisuudet pudotuspeleihin paranevat merkittävästi. Valitettavasti viikonloppu ei sujunut klubilaisten toiveiden mukaisesti. Lauantaina vastaan asettui HIFK FS joka osoittautui vaikeaksi vastustajaksi klubille. HIFK puolusti ottelussa hyvin ja kun klubin ns. "oma peli" ei missään vaiheessa kunnolla lähtenyt lentoon niin pisteet matkasivat ansaitusti isolle kirkolle Hifkin mukana.

Sunnuntaina vastaan asettui sitten Sievi FS, jolle PJK syksyllä hävisi vierasottelunsa 4-1 numeroin. Heti ottelun alusta lähtien klubilla oli parempi ote peliin. Puolustuspeli oli tiivistä maalivahti Janne Körkön johdolla ja hyökkäyspelikin loi maalipaikkoja. PJK siirtyi ottelussa ensimmäisellä jaksolla 2-0 johtoon Mikke Lindroosin ja Henrik Rahikaisen maaleilla. Näissä numeroissa siirryttiin myös tauolle. Toisen jakson alussa Sievi pääsi hieman varkain kaventamaan numeroiksi 2-1. Tämän jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle ja klubilla oli useampikin hyvä paikka siirtyä ottelussa takaisin kahden maalin johtoon. Kun maaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu, niin lopussa Sievi ilman maalivahtia pelatessaan tasoitti pelin 2-2 numeroihin ja ottelussa siirryttiin jatkoajalle. Heti jatkoajan alussa Sievi siirtyi johtoon, jota PJK ei enään onnistunut tasoittamaan. Näin ollen Sieville kaksi pistettä ja klubille yksi. Viikonloppu osoitti sen, että sarjassa ei yhtään ilmaista pistettä ole jaossa.

PJK jatkaa sarjassa yhdeksäntenä ja matkustaa seuraavana viikonloppuna pohjoisen kiertueelle Kemin ja Tornion vieraaksi.