PJK:lle kaksi tappiota Futsal-Liigassa pohjoisen reissulta.
SeuraJulkaistu: 16.02.2021 13.31

FC Kemi-PJK 3-1 (1-1)

ToPV-PJK 6-1 (4-0)

Klubin edustusjoukkue matkusti viikonlopuksi pohjoiseen FC Kemin ja ToPV:n vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat sarjan kärkipäässä ja odotettavissa olikin kunnon haasteet klubille. Kotipeleissään PJK kuitenkin oli saanut kummaltakin joukkueelta pisteen, joten mahdollisuus pisteisiin oli kuitenkin olemassa.

Launtaina PJK aloitti pelin hienosti ja siirtyikin 0-1 johtoon ottelussa, jonka kuitenkin FC Kemi tasoitti ennen puoliaikaa. Toisella jaksolla Kemi siirtyi maalin johtoon, jota klubi ei saanut tasoitettua ja näin ollen pisteet jäivät kotijoukkueelle Kemin tehdessä 3-1 loppunumerot ottelun lopussa klubin haettua tasoistusta ilman maalivahtia.

Olen pelaajien taistelusta ylpeä ja siitä kuinka koville pystyimme Kemin laittamaan. Janne Körkkö pelasi maalissa myös upean ottelun, kommentoi valmentaja A-P Mäkinen ottelua.

Sunnuntaina PJK aloitti pelin Torniota vastaan hyvin ja klubilla oli useampikin hyvä paikka siirtyä ottelussa johtoon. Kun maaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu, niin kävi kuten useasti käy, vastustaja tekee maalit. ToPV viimeisteli hyvällä prosentilla ensimmäisen jakson lopussa ja tauolle siirryttiin Tornion jopa 4-0 johdossa. Toisen jakson alussa tullut Miikka Mörön kavennus oli laiha lohtu, kun Tornio piti pisteet kotonaan 6-1 voitollaan.

PJK jatkaa sarjassa edelleen sijalla 9. Pudotuspeleihin ei kuitenkaan ole enään realistisia mahdollisuuksia kun klubilla otteluita on enään sarjassa jäljellä kolme. Tärkeintä nyt on viimeisistä otteluista raapia tarvittavat pisteet sarjapaikan varmistumiseen. Sijat 9 ja 10 takaavat sarjapaikan säilymisen ilman raastavia karsintapelejä.