PJK:lle tärkeä voitto Futsal-Liigassa!
SeuraJulkaistu: 18.03.2021 19.15

HIFK FS-PJK 5-6 (1-1)

PJK matkasi lauantaina Helsinkiin HIFK FS:n vieraaksi tärkeään otteluun. Lähtökohdat olivat selvät, vain voitto pitäisi klubin haaveet elossa karsintasarjan välttämiseksi. Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista peliä, jossa molemmat maalivahdit esittivät hyviä torjuntoja ja näin ollen tauolle siirryttiin 1-1 numeroissa. Toisella jaksolla klubi sai paremmin hyökkäyspelinsä kulkemaan ja myös tehoja alkoi löytymään. Klubi siirtyi ottelussa parhaimmillaan jo 3-6 johtoon, jonka HIFK kuitenkin kavensi 1,5 min ennen loppua jo 5-6 lukemiin ylivoimapelillään. Lopussa kuitenkin PJK puolusti johtoansa hyvin ja näin ollen todella tärkeät kolme pistettä matkasivat klubin mukana Pirkkalaan.

PJK:n tehomiehinä ottelussa onnistuivat parhaana palkittu Antti Ala-Myllymäki 1+3, Mikka Mörö 2+0, Henrik Rahikainen 2+0 ja ikinuori Toni Järvinen 1+1 tehoillaan.

Klubi nousi voitollaan sarjassa juuri karsintaviivan yläpuolelle kymmenenneksi kun pelejä on jäljellä enään yksi, kotipeli Riemua vastaan su 28.3 klo 16. Tämäkin ottelu näkyy ilmaiseksi Solidsportin ja PJK Youtube kanavilla. Klubin sijoitus sarjassa tulee olemaan sijat 9-11, riippuen viimeisen oman pelin tuloksesta sekä Sievin ja JoSePan viimeisistä otteluista. Sijat 9 ja 10 päättävät kautensa runkosarjaan kun taas sija 11 tarkoittaa kauden jatkumista karsintasarjassa. Panosta todellakin riittää tulevaan Riemu peliin!