PJK aloitti niukalla tappiolla futsalin liigakarsinnat!
SeuraJulkaistu: 13.04.2021 11.28

PJK aloitti niukalla tappiolla futsalin liigakarsinnat!

AU-PJK 1-0 (0-0)

PJK aloitti futsalin liigakarsinnat Loimaalla sunnuntaina Alastaron Urheilijoiden vieraana. Ottelusta kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä, joka valitettavasti kääntyi kotijoukkueen 1-0 voittoon. Pelissä klubilla oli kyllä pallonhallinta, mutta vastustajan puolustuspeli ja maalivahdin työskentely oli erinomaista. Kummallakin joukkueella oli toki maalipaikkansa, mutta joko maalivahdit tai tolpat estivät maalien synnyn kunnes AU reilut 3 min ennen pelin loppua viimein onnistui maalinteossa vastahyökkäyksensä seurauksena.

Maalinteko on meille edelleen ongelma ja siihen tarvitsemme enemmän itseluottamusta jäljellä oleviin peleihin. Työmäärä ja asenne kentällä ovat kohdillaan, mutta epävarmuus hyökätessä vaivaa vielä liikaa. Etsitään siihen lääkkeet tämän viikon harjoituksissa kommentoi klubin päävalmentaja A-P Mäkinen ottelua.

Tulevana lauantaina klubilla on kauden tärkein ottelu edessä kun vastaan asettuu Ilves FS. Peli pelataan Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävissä PJK Youtube kanavalla. Molemmille pelin panos on sama, hävinnyt joukkue putoaa varmasti Futsal-Ykköseen seuraavaksi kaudeksi.