PJK:lle tasapeli Ilveksen kanssa.
SeuraJulkaistu: 19.04.2021 17.53

PJK-Ilves FS 4-4 (2-2).

PJK jatkoi otteluitaan liigakarsinnoissa kotisalissaan paikallisvastustaja Ilvestä vastaan. Ottelun alku lähti räväkästi käyntiin kotijoukkueella ja klubi siirtyikin jo kuuden minuutin kohdalla 2-0 johtoon Henrik Rahikaisen ja Leevi Päivisen maaleilla. Tämän jälkeen PJK:n virhetili täyttyi nopeasti ja Ilves sai paremmin otetta pelistä. Kavennusmaali tuli ajassa 10:39, kun Ilveksen Tomi Lahtisen painava laukaus löysi tiensä klubimaaliin. Viisi minuuttia tästä ja Ilves nousi jo tasoihin Pyry Haanpään maalilla. Tauolle siirryttin jännittävissä 2-2 numeroissa.

Heti toisen jakson alkuun Ilves sai hieman kyseenalaisen vapaapotkun noin 10m päästä PJK:n maalista ja pallon taakse asettui Lahtinen. Jälleen hyvä ja kova veto ja Ilves siirtyi jo 2-3 johtoon. Kun ajassa 32:44 Ilveksen Mäkinen siirsi vierasjoukkueen 2-4 johtoon, alkoi usko olemaan jo lujilla klubileirissä. Onneksi pelaajilla uskoa riitti ja heti minuutin päästä Miika Sainio kavensi numeroiksi 3-4. Tämän jälkeen PJK sai vyörytettyä hyökkäyksiään paremmin Ilveksen maalille ja tasoitus syntyi ajassa 37:17 Ilves pelurin epäonnekkaalla omalla maalilla. Viimeiset minuutit PJK metsästi vielä voittomaalia, mutta samalla huolta aiheutti taas virhetilin täyttyminen. Kun maaleja ei enään parista paikasta huolimatta nähty, niin pisteet lähtivät jakoon 4-4 tuloksella.

Tulos tarkoittaa sitä, että varmuudella seuraavaksi kaudeksi Futsal-Liigaan nousee Alastaron Urheilijat ja toisen paikan ratkaisevat tulevana lauantaina PJK, TPK ja Ilves. Klubi kohtaa kotisalissaan TPK:n joka varmistaa sarjanousunsa tasapelillä tai voitolla. PJK tarvii säilymiseen voiton ja samaan aikaan Ilves ei saa voittaa Alastaroa yli neljän maalin erolla, mikäli PJK voittaa oman pelinsä vain maalilla. Jännitystä riittää tulevana lauantaina klo 15 kun viimeiset pelit pelataan! PJK:n peli näkyy totutusti suorana PJK Youtube kanavalla.