PJK:lle uusi naisten joukkue Futsal-Liigaan!
SeuraJulkaistu: 07.06.2021 13.25

PJK:lle uusi naisten joukkue Futsal-Liigaan!

PJK:lla on kaudella 2021-2022 naisten joukkue Futsal-Liigassa! Tampereen teekkarijoukkueena tunnettu AC Estudiantes (ACE) luopuu sarjapaikastaan ja paikka siirrretään PJK:lle. ACE on lukeutunut Futsal-Liigan kestomenestyjiin ja viime kaudella joukkue sijoittui Futsal-Liigassa neljänneksi. Suurin osa joukkueen pelaajista siirtyvät sarjapaikan siirron myötä Klubiin ja näin ollen odotettavissa on vahva joukkue myös tulevalla kaudella.

Päälimmäisenä syynä sarjapaikan siirrolle on PJK:n tarjoama isomman seuraorganisaation tuki liigajoukkueelle. Anu Laukka ACE:n naisten joukkueen taustoista kommentoi siirtoa seuraavasti: "Naisten liigan taso on noussut vuosi vuodelta korkeammaksi ja pienenä opiskelijataustaisena seurana alettiin olla kasvukyvyn rajoilla. ACE on menestynyt viime vuosina erittäin hyvin ja halusimme luovuttaa sarjapaikan sellaiselle seuralle, jolla on tarjota paremmat resurssit tämän tason joukkueelle."

Yhteydenotto asiasta tuli meille yllättäen, mutta olimme kyllä heti kiinnostuneita tästä mahdollisuudesta, joka tukee seuramme tavoitetta olla laadukasta futsal toimintaa tarjoava seura. Lisäksi tämä tukee myös hienosti tavoitettamme kasvattaa tyttöjen/naisten osuutta PJK:ssa kommentoi seuran toiminnanjohtaja Jussi Jokilampi asiaa.