PJK:lle tappio edustuksen sarja-avauksessa.
SeuraJulkaistu: 08.06.2021 08.59

PJK-FC Haka j. 0-1 (0-0).

Miesten edustusjoukkue aloitti kautensa Kolmosessa kotiottelulla, kun vieraaksi keskuskentälle saapui entinen PS-44, nykyinen FC Haka juniorit Valkeakoskelta. Ennakkoon spekuloituna FC Haka j. kuuluu sarjan ylempään kastiin. Ensimmäinen jakso oli maaliton, pallonhallinnan olessa vierasjoukkueella, mutta varsinaisille maalipaikoille ei oikein kumpikaan joukkue päässyt. Klubi lähti peliin puolustuksen kautta ja se toimikin hyvin.

Toisella jaksolla klubi sai myös omaa pallollista peliään paremmin kuntoon ja hallitsikin peliä hieman toisella jaksolla. Muutamia maalipaikkoja myös luotiin, vaikka ihan huipputonteille asti ei päästykään. Ottelu oli jo loppumassa maalittomaan tasapeliin, kunnes viisi minuuttia ennen täyttä aikaa tuomari päätti ottaa roolia. Vastustajan kulmapotkussa pientä repimistä puolin ja toisin, näyttävä sukellus vierasjoukkueen pelaajalta ja pallo pilkulle. Siitä maali ja pisteet Valkeakoskelle.

Vaikka ottelusta ei pisteitä jäänyt Pirkkalaan, antaa peliesitys uskoa jatkoa ajatellen. Klubin valmistautuminen kauteen on ollut kaikkea muuta kuin optimaalinen, mutta varsinkin puolustuspeli oli hyvää jo heti ensimmäisessä pelissä. Seuraava testi on to 10.6 kun klubi matkustaa ACE:n vieraaksi Hervantaan. ACE aloitti kautensa puhtaalla 3-0 voitolla, joten haastetta riittää seuraavassakin pelissä klubille