Edustukselle vierasvoitto Kolmosessa!
SeuraJulkaistu: 14.06.2021 18.24

ACE-PJK 2-3 (0-1).

Klubin edustusjoukkue matkusti torstaina vierasotteluun Hervantaan ACE:n vieraaksi. ACE oli ensimmäisessä pelissään voittanut Loiskeen puhtaasti 3-0, joten haastava ottelu oli klubilla edessä. Ensimmäinen puoliaika menikin kotijoukkueen hallinnassa, PJK:n keskittyessä puolustamiseen. ACE saikin ansaitun johtomaalin ottelun ensimmäisen vartin kohdalla ja 1-0 numeroissa siirryttiin puoliajalle.

Toiselle puoliajalle PJK muuttikin peliryhmitystään hyökkäävämpään muotoon ja sai paremmin otetta heti peliinsä. 1-1 tasoitus tulikin heti 50 min kohdalla, maali merkittiin ACE:n omaksi maaliksi. Tästä vajaa vartti eteenpäin ja klubi siirtyi 1-2 johtoon Lauri Lätin rangaistuspotkusta. Vain kaksi minuuttia eteenpäin, niin Pekka Köttö siirsi klubin jo 1-3 johtoon. Suurempaa kiriä ACE ei enää saanut aikaan, vaikka tulikin vielä maalin päähän kaksi minuuttia ennen loppua, klubin sohlatessa vuorostaan pallon omaan maaliin. Näihin numeroihin kuitenkin ottelu päättyi ja näin ollen arvokkaat vieraspisteet matkasivat klubin mukana Pirkkalaan! Nyt klubilla on hetki aikaa harjoitella kuvioitaan rauhassa, sillä seuraava ottelu on vasta 1.7 TP-T:n vieraana.