Edustukselle tärkeä voitto!
SeuraJulkaistu: 21.07.2021 23.28

PJK-IkU 3-1 (2-0).

Klubi kohtasi kotiottelussaan viime kaudelta Nelosesta tutun Ikaalisten Urheilijat. Yleensä sarjanousijoille keskinäinen ottelu on tärkeä varsinkin alkukaudesta, kun halutaan putoamisviivasta päästä heti tarpeeksi kauas. Ja näin oli tämänkin pelin kohdalla, molemmilla joukkueilla oli alla yksi voitto ja kaksi tappiota, joten lisäpisteet olivat molemmille tärkeitä.

Ottelun alku lähti käyntiin jopa hieman yllättäen klubin pallollisella hallinnalla ja myös maalipaikoille päästiin, IkU:n keskittyessä enemmän vastahyökkäyksiin. Klubin hallinta tuotti hienosti tulosta hieman jakson puolivälin jälkeen, kun viiden minuutin sisään Elias Harala ja Janne Silfverhuth siirsivät klubin 2-0 johtoon ja näissä numeroissa myös siirryttiin tauolle.

Toisella jaksolla klubi edelleen hienoisesti hallitsi peliä ja kokenut puolustus hoiti varmasti IkU:n hyökkäysyritykset. Ottelun 75 min kohdalla Elias Harala illan toisella maalillaan siirsi klubin jo ratkaisevan tuntuiseen 3-0 johtoon. Vain pari minuuttia tästä ja IkU pääsi kuitenkin kaventamaan tilanteeksi 3-1 ja vierasjoukkueelle vielä pientä toivoa. Klubi kuitenkin pelasi takaiskun jälkeen lopun fiksusti ja varmasti ja näin ollen arvokkaat kolme pistettä jäivät Pirkkalaan.

Seuraavaksi sitten vastus koveneekin merkittävästi, kun vierailulle tulee vielä ilman tappioita oleva NoPS. Peli pelataan keskuskentällä pe 23.7 klo 18.