Edustukselle niukka tappio.
SeuraJulkaistu: 28.07.2021 12.19

PJK-NoPS 1-2 (0-2).

PJK:n edustus kohtasi kotipelissään sarjan kärjessä viihtyvän Nokian Palloseuran. Tiedossa oli hyvä vastus ja kova tason mittaus klubin miehille. Ottelun alku oli tasaista peliä ja klubi vastasi hienosti NoPS:n asettamaan haasteeseen. NoPS siirtyi kuitenkin 0-1 johtoon vastahyökkäyksestä kun ottelua oli pelattu 20min. Tämän jälkeen NoPS sai hienoisen otteen pelistä, vaikka myös PJK pääsi maalipaikoille hyökkäyspäässä niin ihan paraatipaikoille ei ollut asiaa. Jakson lopussa NoPS siirtyi jo 0-2 johtoon, joissa numeroissa siirryttiin tauolle.

Toinen jakso jatkui edelleen vierasjoukkueen hienoisella hallinnalla, mutta klubi puolustus kuitenkin kesti NoPS:n hyökkäykset ilman takaiskuja. Ottelun edetessä myös klubi pääsi vastahyökkäyksillään maalipaikoille ja viimein 85min kohdalla Arttu Raittinen kavensi painostuksen jälkeen maalinedustalta numeroiksi 1-2. Ottelun loppuhetkillä PJK sai vielä painetta luotua, mutta maaliin asti palloa ei enää saatu ja loppunumeroiksi jäivät 1-2 vierasvoitto ja pisteet Nokialle. Klubi esitti kuitenkin pelissä hyviä otteita sarjan kärkijoukkuetta vastaan, joten luottavaisin mielin voidaan odottaa seuraavaa koitosta, joka on to 29.7 Kaupissa klo 20 PP-70 vastaan. Kyseessä on todellinen kuuden pisteen ottelu sarjan keskikastissa, sillä joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla 6 ja 7.