PJK Naisten kesä edennyt ilman yhtään tappiota
Julkaistu: 12.08.2021 08.22

PJK Naisten kesä edennyt ilman yhtään tappiota

PJK Naisten kesä on mennyt yli odotusten. Viime vuodet olemme olleet sarjan keskikastia, mutta tänä vuonna juna puskuttaa kohti ylempää loppusarjaa. Läntisen alueen nelosen lohko B pelataan tänä kesänä niin, että runkosarjan jälkeen jaetaan joukkueet alempaan ja ylempään loppusarjaan. Viisi parasta pääsee ylempään loppusarjaan ja tällä hetkellä olemme sarjassa toisena.


Olemme pelanneet nyt 7/9 runkosarjan pelistä ja saldona on 4 voittoa ja 3 tasuria. Yhtäkään häviötä ei siis ole vielä tullut! Kaksi peliä jäljellä - tavoitteena tottakai tappioton runkosarja! Olemme tehneet seitsemässä pelissä hienot 28 maalia ja meille on tehty 12 maalia. Joukkueemme pelaajista kolme komeilee sarjan pistepörssin kärkipäässä; Meri Viljanen 8maalia, Essi Koiranen 6maalia ja Jenni Nieminen 5maalia.


Joka pelissä on ollut hienosti pelaajia mukana ja toiminta on ollut kaikin puolin hienoa tänä kesänä. Mukana peleissä on ollut myös seuran T18 joukkueen pelaajia, jotka ovat hienosti osoittaneet pärjäävänsä naisten mukana. Maalejakin he ovat tehneet useamman!

Tästä pääset katsomaan sarjataulukkoamme! Jos kiinnostaa joukkueen kuulumiset enemmänkin ja reaaliajassa, kannattaa ottaa seurantaan somekanavamme facebookissa ja instagramissa.


Oikein hyvää loppukesää kaikille naisten joukkueelta!