Edustukselle tärkeä voitto Loiskeesta!
SeuraJulkaistu: 20.08.2021 10.42

PJK-Loiske 4-1 (2-1)

Klubin edustus kohtasi tärkeässä keskikastin kohtaamisessa Loiskeen torstai iltana keskuskentällä. Ensimmäinen puolisko oli klubille syystä tai toisesta haastava ja oma pallollinen peli ei parhaalla mahdollisella tavalla kulkenut. Jakson puolivälissä klubi kuitenkin siirtyi 1-0 johtoon Elias Haralan hienolla viimeistelyllä. Jakson lopussa Loiske tuli ansaitusti tasoihin ja puoliajalle oltiin siirtymässä 1-1 lukemissa, mutta Arttu Raittinen oli asiasta eri mieltä ja kävi heti seuraavasta hyökkäyksestä siirtämässä klubin takaisin johtoasemaan 2-1 maalillaan.

Toiselle jaksolle klubi tuli heti paremmalla liikkeellä ja palkinto saatiin heti viiden minuutin pelin jälkeen, kun Juuso Kurppa siirsi kotijoukkueen jo ratkaisevan tuntuiseen 3-1 johtoon. Tämän jälkeen Loiske loi myös useamman hyvän maalipaikan, mutta heikot viimeistely yritykset estivät kavennusosumien synnyn. Pelin lopussa Mikke Litmanen kaunisteli klubin voittonumeroiksi 4-1 ja tärkeät pisteet jäivät Pirkkalaan. PJK on nyt tiukasti kiinni yläloppusarjan paikassa, kun jäljellä ovat vielä ottelut TKT:ta ja JanPaa vastaan.