Edustus hienosti yläloppusarjaan!
SeuraJulkaistu: 30.08.2021 12.43

TKT-PJK 4-1 (2-0)

PJK-JanPa 3-0 (1-0)

Miesten edustusjoukkueella oli kauden viimeiset pelit runkosarjassa ja panoksena oli paikka ylempään loppusarjaan eli kuuden parhaan joukkoon. Ensin kohdattiin torstaina TKT Tampereella, josta tuloksena selvä 4-1 tappio. TKT oli ottelun alussa heti terävänä ja rokotti klubin virheistä numeroiksi 2-0 jo ensimmäisen vartin aikana. Tämän jälkeen peli jatkui tasaisena läpi ottelun ja klubikin sai paikkoja luotua, mutta viimeistely ei ollut riittävällä tasolla. Pisteet jäivät ansaitusti kotijoukkuelle, jonka liike ja asenne oli ottelussa parempaa kuin klubilla.

Sunnuntaina keskuskentälle saatiin vieraaksi JanPa Janakkalasta. Ottelun lähtökohdat olivat selvät, PJK voitolla ja tasapelillä ylempään loppusarjaan, kun taas vierasvoitolla JanPa nousee klubin ohi ylempään loppusarjaan. Ensimmäinen puolisko eteni lievästi klubin hallinnassa, mutta peli oli sitkeästi maaliton aivan jakson loppuhetkille asti, kunnes Arttu Raittinen viimeisteli tärkeän 1-0 johdon klubille. Toisella jaksolla peli kääntyi selkeästi klubin hallintaan ja Raittisen hattutempun johdolla loppunumerot klubille 3-0 ja runkosarjan sijoitukseksi viides sija.

PJK:n sijoitusta voidaan pitää sarjanousijalle erinomaisena, varsinkin siihen nähden, että joukkue aloitti harjoittelun kauteen vasta toukokuussa. Nyt edessä on vielä viisi kovaa haastetta yläloppusarjassa, sillä kyseisiltä joukkueilta klubi ei saanut pistettäkään runkosarjassa. Kävi lopuissa peleissä miten tahansa, niin PJK:n sijoitus on vähintään 6. ja seuraavan kauden joukkueen rakentaminen voidaan aloittaa jo nyt sarjatason ollessa tiedossa tulevalle kaudelle.