Miesten edustukselle helpottava voitto!
SeuraJulkaistu: 08.11.2021 09.26

PJK-HIFK FS 5-1 (3-0).

Miesten edustusjoukkue kohtasi sunnuntaina Vapaa-aikakeskuksella HIFK FS:n Futsal-Ykkösen ottelussa. Ottelun alku oli klubilta erinomainen ja jo ajassa 2:30 PJK oli siirtynyt 2-0 johtoon Pekko Peltolan ja Toni Järvisen maaleilla. Tämän jälkeen myös HIFK sai luotua muutaman hyvän maalipaikan, mutta viimeistely ontui ja klubin maalivahti Nico Suomalainen torjui varmasti maalia kohti tulleet vedot. Ajassa 16:52 PJK siirtyi jo 3-0 johtoon kun Henrik Rahikainen teki komean maalin terävällä laukauksellaan ja näin tauolle siirryttiin klubin turvallisessa johdossa.

Toisen jakson PJK pelasi järkevästi ja varmasti puolustaen. Lopullinen niitti tuli Toni Järvisen jalasta kun hän illan toisella maalillaan siirsi klubin 4-0 johtoon jakson puolivälin jälkeen. Tämän jälkeen HIFK yritti kavennusta vielä ilman maalivahtia ja kummatkin joukkueet onnistuivat vielä kertaaleen maalinteossa, klubin maalin HIFK:n tyhjään verkkoon puttasi PJK:n ottelun parhaana palkittu Miika Sainio. Voitto oli klubille kauden ensimmäinen ja tuli hyvän peliesityksen jälkeen ansaitusti. Tästä on hyvä lähteä haastamaan ensi lauantaina vieraaksi saapuvaa sarjakärki FC KIISTOA, ottelu alkaa Vapaa-aikakeskuksella la 13.11 klo 17.