PJK voitti Ilveksen Futsal-Ykkösessä
SeuraJulkaistu: 06.12.2021 16.58

Ilves-PJK 0-3 (0-1)

Klubin miehet matkasivat viikon toiseen paikallispeliin Tampereelle Ilveksen vieraaksi sunnuntaina. Ilveksen kausi on lähtenyt vaatimattomasti käyntiin ja takavuosien suurseuralla ei ole vielä pistetili auennut tämän kauden osalta Futsal-Ykkösessä. Jos viime pelissä PP-70:n vieraana PJK esitti kauden parastaan niin nyt oli nihkeämpää. Ensimmäisen jakson loppupuolella Miika Sainio siirsi klubin 0-1 vierasjohtoon ja näissä numeroissa mentiin pitkälle toistakin jaksoa. Kun PJK onnistui vielä Mikke Lindroosin ja Sainion toimesta ottelun loppupuolella kahdesti niin pisteet matkasivat Pirkkalaan 0-3 voitolla. Positiivista muuten nihkeässä esityksessä oli maalivahti Tuomas Mäen ensimmäinen nollapeli aikuisten tasolla, sekä koko joukkueen puolustuspeli, joka yleensä on ollut onnistunutta mikäli maaliakaan ei päästä omiin.

Kahden voiton myötä PJK on nostanut asemiaan sarjataulukossa ja toivottavasti voittoputki saa jatkoa seuraavassa kotipelissä Raahelaista AS Moonia vastaan joka saapuu vierailulle Pirkkalaan la 11.12, ottelu alkaa klo 14.