Miesten edustukselle tuplavoitot Oulusta!
SeuraJulkaistu: 20.12.2021 12.30

FC OPA-PJK 2-4 (1-2)

Tervarit-PJK 2-3 (1-1)

Miesten Futsal-Ykkösessä PJK matkasi viikonloppuna Ouluun tuplapeleihin paikallisten FC OPA:n ja Tervareiden vieraaksi. Lauantaina kohdattiin FC OPA ja ottelun alku ei paljon luvannut klubin miehistölle reissusta, kun jo ajassa 00.08 kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon. Maali kuitenkin toimi tarvittavana herätyksenä klubille ja lisämaaleja ei omaan päähän enää ensimmäisellä puoliskolla tullut. Kun nuoret lupaukset Matin Ahmadi ja Roni Pekki osuivat molemmat kertaalleen niin tauolle siirryttiin klubin 1-2 johdossa.

Toisen jakson alkupuolella kotijoukkue tasoitti pelin 2-2 numeroihin, mutta kokenut Kalle Strömberg kuittasi vain parin minuutin päästä PJK:n takaisin johtoon maalillaan. Ottelu jatkui tasaisena tämän jälkeen ja klubin maalivahti Tuomas Mäki joutui useamman kerran torjuntatöihin. Mäki piti loppupelin maalinsa puhtaana ja kun Pekko Peltola teki maalin vielä lopussa tyhjiin, niin arvokas vierasvoitto kirjattiin 2-4 numeroin.

Sunnuntaina oli sitten Tervareiden vuoro. Ottelussa Tervarit oli hieman hallitsevampi osapuoli, mutta maalivahti Mäki ja vastustajan heikko viimeistely piti numerot tasaisina läpi ottelun. Tauolle mentiin 1-1 numeroissa, Roni Pekin vastatessa klubin osumasta. Toisen jakson loppupuolella kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon, mutta vain 9 sekuntia johtomaalista klubin Leevi Sorsa tasoitti pelin. Ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla klubi siirtyi 2-3 johtoon, maali merkattiin vastustajan omaksi maaliksi. Kun lopussa Mäki maalillaan torjui kaiken tarvittavan, niin tuloksena tästäkin pelistä niukka vierasvoitto 2-3 numeroin.

PJK nousi voittojen myötä sarjassa jo hienosti neljänneksi! Tästä on hyvä joukkueen siirtyä pienen joululoman viettoon ja pelit jatkuvat 8.1 FC Rauman vieraana.