PJK:n miehille tappio Rauman reissusta.
SeuraJulkaistu: 10.01.2022 10.42

FC Rauma-PJK 3-0 (0-0)

Miesten edustusjoukkue matkasi lauantaina Raumalle Futsal-Ykkösen otteluun paikallista FC Raumaa vastaan. Etukäteen odotettavissa oli tasainen ottelu, joukkueiden ollessa sarjataulukossa peräkkäin pisteen erolla. Ensimmäinen jakso oli tosiaan tasaista ja tiukkaa puolustustamista molemmilta joukkueilta. Tauolle siirryttiin harvinaisesti maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen jakson alussa kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ja PJK joutui takaa-ajajaksi ottelussa. Valitettavasti klubin hyökkäyspeli oli kovin vaatimatonta läpi ottelun ja varsinaisille maalipaikoille päästiin harvakseltaan. Kun kotijoukkue onnistui maalinteossa vielä kaksi kertaa ja klubi ei kertaakaan niin pisteet jäivät ansaitusti kotijoukkueelle. Klubilla on nyt kuluva viikko aikaa harjoitella hyökkäyspeliään, jotta tulevana lauantaina SC Riverballin saapuessa vierailulle Pirkkalaan myös kotijoukkue onnistuu maalinteossa ja sitä myöten taistelee pisteistä. Ottelu pelataan rajoitusten takia ilman yleisöä.