PJK:lle kotitappio Futsal-Ykkösessä.
SeuraJulkaistu: 17.01.2022 16.36

PJK-SC Riverball 4-7 (2-1).

Miesten edustusjoukkue koki toisen peräkkäisen tappion Futsal-Ykkösessä. Lauantaina pelattuun otteluun saapui vieraaksi SC Riverball Joensuusta. Ottelun ensimmäinen jakso sujui klubilla tuloksen puolesta ihan mallikkaasti ja tauolle siirryttiin klubin 2-1 johdossa Miika Sainion ja Mikke Lindroosin vastatessa kotijoukkueen maaleista. Toisen jakson alku oli murheellinen kotijoukkueelle, vain viidessä minuutissa vierasjoukkue teki kolme maalia ja siirtyi 2-4 johtoon ottelussa. Henrik Rahikainen toi vielä klubin maalin päähän kavennuksellaan, mutta vain minuutti siitä ja vierasjoukkue oli taas kahden maalin karkumatkalla.

Ottelun lopussa klubi yritti vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta siinäkin onnistuttiin vain kerran, vierasjoukkueen kahta maalia vastaan, joten pisteet lähtivät Joensuuhun 4-7 numeroin. Ottelu oli pelitapahtumiltaan tasainen, mutta klubin heikko viimeistely ja murheellinen viisi minuuttinen takasivat tappion. Seuraava peli klubilla on 30.1, kun joukkue matkustaa sarjajohtaja FC KIISTON vieraaksi Vaasaan