PJK päätti kautensa voittoon Futsal-Ykkösessä!
SeuraJulkaistu: 04.04.2022 21.42

PJK-Ilves FS 5-0 (4-0).

Klubi kohtasi kauden viimeisessä pelissään lauantaina Ilveksen vapaa-aikakeskuksella. Ottelu lähti loistavasti käyntiin, kun jo ensimmäisen minuutin aikana PJK siirtyi Miika Sainion maalilla johtoon. Klubin peli oli vapautunutta ja maaleja nähtiin ensimmäisellä jaksolla vielä kolme lisää, Kalle Strömbergin, Leevi Sorsan ja Toni Järvisen maalatessa klubille 4-0 johdon. Toisella jaksolla Kalle Strömberg viimeisteli vielä 5-0 loppunumerot kotijoukkueelle ja kauden päätökseen.

PJK sijoittui sarjassa voiton myötä kolmanneksi, jota voidaan pitää erinomaisena suorituksena nuorentuneelle joukkueelle. Kuluneella kaudella moni uusi P19 joukkueen pelaaja pelasi myös ensimmäiset miesten Futsal-Ykkösen minuutit. Siitä on hyvä lähteä rakentamaan joukkuetta seuraavalle kaudelle.

Miesten edustusjoukkue haluaa kiittää kaikkia kannattajiaan ja tukijoitaan kaudesta ja toivottaa tervetulleeksi jatkossakin seuraamaan laadukasta futsalia vapaa-aikakeskukselle!