PJK:lle kotivoitto Futsal-Ykkösessä!
SeuraJulkaistu: 14.11.2022 12.12

PJK-EBK 4-1 (2-1).

PJK:n miesten edustusjoukkue kohtasi lauantaina kotonaan Espoolaisen sarjanousija EBK:n. Ottelun alku oli vierasjoukkueen hienoista hallintaa ja varsinkin heidän agressiivinen puolustaminen aiheutti ongelmia kotijoukkueelle alkuun. EBK siirtyikin ottelussa ansaitusti 0-1 vierasjohtoon kun peliä oli pelattu 5:47. Maalin jälkeen myös PJK sai paremmin pelistänsä kiinni ja alkoi vähitellen pääsemään hyökkäyspäässä maalipaikoille. Kotijoukkueen tasoitus nähtiin ajassa 10:52 kun Henrik Rahikainen tasoitti pelin kovalla ja tarkalla vedolla kulmapotkun jälkitilanteesta. Ajassa 17:14 Ville Halme siirsi kotijoukkueen 2-1 johtoon hienolla yksilösuorituksellaan ja näissä numeroissa myös siirryttiin tauolle.

Toisen jakson alkuun vierasjoukkue tuli taas kovalla prässillä peliin ja saikin luotua maalipaikkoja, mutta klubin maalivahti Tuomas Mäki piti maalinsa puhtaana erinomaisilla torjunnoillaan. Ajassa 29:19 klubin kapteeni Miikka Mörö siirsi joukkueensa 3-1 johtoon, jonka jälkeen myös vierasjoukkueen painostus hieman helpotti. Ajassa 37:35 Mörö toisella maalillaan viimeistään ratkaisi ottelun voittajan ja näihin 4-1 numeroihin peli päättyikin. EBK haastoi ottelussa hyvin klubia, mutta lopulta kuitenkin PJK:n kokemus ja pelin varmuus takasivat pisteet kotijoukkueelle.

Seuraavaksi klubilla onkin edessä sarjan kärkikamppailu, kun joukkue matkustaa sunnuntaina 20.11 Joutsaan JoSePa:n vieraaksi