PJK:n naisille tappio GFT:n vieraana
Julkaistu: 22.11.2022 22.00

Sunnuntaina PJK matkasi Espooseen GFT:n vieraaksi. PJK oli hyvin kapealla ja puolikuntoisella pelaajaringillä matkassa. Ottelu pysyi pitkään tasaisena, vaikka GFT loi vaarallisia paikkoja ensimmäisellä jaksolla. PJK puolusti hyvin uhrautuen ja viimeisenä lukkona maalilla Lilli Sandström piti maalin puhtaana.

Toiselle jaksolle PJK muutti hieman taktiikkaa jotta jalkoja saataisiin säästeltyä loppuun asti. GFT jatkoi edelleen pelin pyörittämistä ja ajassa 26:24 GFT siirtyy johtoon kun he pelaavat puolustuksen muodon läpi ja Heta Huhtaniska siirtää pallon maaliin. Musta minuutti jatkui sillä GFT lisäsi johtoaan ajassa 26:45 jälleen Huhtaniskan toimesta.

PJK pyrki nostamaan prässin takaisin ja luomaan maalipaikkoja, mutta tässä ei onnistuttu. Ajassa 30:16 Emilia Jokisalo lisää johtoa ja PJK lähtee hakemaan maalia ylivoiman turvin. Tämä ei kuitenkaan tuota tulosta ja GFT iskee vielä kahdesti ajassa 30:35 Jokisalon ja ajassa 32:45 Elonsalon toimesta. Tämän jälkeen osumia ei nähty ja kolme pistettä jää Espooseen heidän voittaen ottelun 5-0.

"Pysyttiin hyvin mukana pelissä ensimmäisen jakson aikana. Saatiin hyökkäyksiä aikaan vaikkei ihan vaarallisille paikoille päästy. GFT oli selkeästi tänään parempi ja ansaitusti heille 3 pistettä. Tästä eväät mukaan ja valmiimpana keskiviikon otteluun MuSaa vastaan" Josefiina Järä summaa ottelun jälkeen.

Pelit jatkuvat jo keskiviikkona, kun MuSa Futsal saapuu Pirkkalaan! Ottelu käynnistyy klo 20.00 Pirkkalan Vapaa-aikatalolla. Tervetuloa kannustamaan PJK voittoon!