PJK:n naisille 2-8-tappio MuSaa vastaan
Julkaistu: 24.11.2022 09.17

Keskiviikon arkipelissä PJK kohtasi hallitsevan Suomen mestarin MuSaFutsalin. Peli oli alusta lähtien MuSan hallussa, mutta PJK:n hyvä puolustuspelaaminen piti lukemat siedettävinä ensimmäisellä puoliajalla. PJK:n maalilla pelannut Tiia Ropanen joutui kuitenkin antautumaan avauspuoliskolla kolmesti.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen kannalta heikosti ja nopeasti takaa-ajettavaa oli viiden maalin verran. Pian tämän jälkeen PJK sai lyhyen paremman jakson pelissä ja pelin hienokseltaan haltuunsa. Puolen minuutin sisään PJK juhli kahdesti. Ensin Essi Salonen maalasi Tiia Ropasen heitosta ja sitten Jenni Nieminen Salosen kulmapotkusta. Tämän jälkeen MuSa terävöitti pelaamistaan ja viimeisteli vielä kolme maalia eikä päästänyt PJK:ta yrittämään lisämaalien tekoa.

MuSa vei ansaitusti pisteet mukanaan Poriin lukemin 2-8. Parhaina palkittiin kotijoukkueelta hurjasti töitä puolustussuuntaan tehnyt Juulia Roth ja vierasjoukkueelta Anni-Elina Luotonen.