​PJK:lle 5-2 tappio Ilves FS vieraana
Julkaistu: 09.12.2022 09.32

Lauantaina pelattiin paikallisderby Ilves FS vieraana Tampereella. Ottelu alkoi harmillisesti Ilveksen nopealla maalilla ajassa 00:53, kun Matilda Herranen laukoi pallon ensimmäistä kertaa maalivahti Lilli Sandströmin selän taakse. Tästä sisuuntunut PJK keräsi asetelmat kasaan ja jatkoi hyvää puolustuspelaamistaan, eikä Ilves maaleja nähty enää ekassa erässä. Peli oli tasaista vääntöä puolin ja toisin ja maalipaikkoja nähtiin molemmissa päissä. Paremmin puolustuksen ohituksessa onnistui kuitenkin PJK, kun juuri ennen summerin soittoa Josefiina Järä tasoitti pelin PJK:n upean kuvion seurauksena. Tauolle lähdettiin siis 1-1 tasalukemissa.

Toisen puoliajan PJK aloitti heti vahvasti, kun hienon syöttökuvion päätteeksi Anne Riekki sijoitti pallon maaliin ohi Heidi Tahvanaisen ajassa 20:30. Kauaa ei päästy nauttimaan johtoasemasta, kun Mira Teittinen viimeisteli maalin Matilda Herrasen syötöstä. Edelleen peli jatkui tasaisena, mutta Ilves pääsi rokottamaan kolmannen maalinsa ajassa 30:00. Ilves lisää johtoasemaansa muutaman minuutin jälkeen kulma tilanteesta. PJK lähti hakemaan kavennusta ylivoimalla, joka ei alkanut toivotulla tavalla. Matilda Herranen pääsi iskemään maalin tyhjiin ajassa 33:32. PJK jatkoi sinnikkäästi pelin loppuunasti ylivoimalla, mutta maalit jäi uupumaan. Ottelu päättyi Ilveksen voittoon 5-2. Parhaana pelaajana PJK:lta palkittiin Anne Riekki ja Ilvekseltä Sanna Rautio.