PJK:n naisille ei pisteitä Helsingistä
Julkaistu: 19.12.2022 08.57

Lauantaina PJK matkasi Espooseen HIFK:n vieraaksi. Ottelun ensimmäisellä jaksolla HIFK hallitsi enemmän palloa ja loi useampia maalipaikkoja, mutta maalivahti Tiia Ropanen oli hyvin mukana näissä tilanteissa. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 15.52 kun Karoliina Kröger pääsi puolustuksen keskustasta sijoittamaan pallon ohi Ropasen. PJK:n maltillinen puolustaminen toimi hyvin eikä vastustaja päässyt hallinnasta huolimatta heiluttamaan verkkoa enempää. Tauolle siirryttiin lukemissa 1-0.

Aikaisemmissa otteluissa PJK:lla on ollut toisella jaksolla muutamia mustia minuutteja, joissa keskittyminen on herpaantunut ja vastustaja päässyt rokottamaan. Tällä kertaa PJK lähti toiselle jaksolle valmiimpana ja sai pidettyä ajatukset pelissä. Ensimmäisen jakson tapaan HIFK hallitsi enemmän palloa luoden maalipaikkoja, mutta PJK pysyi hyvin mukana ja sai tilanteita toiseenkin päähän. PJK nosti myös maalivahtia mukaan ja lähti hakemaan tasoitusosumaa. Tämä ei kuitenkaan tuonut toivottua tulosta. HIFK pääsi ottelun viimeisellä minuutilla tekemään vielä yhden osuman kun Kröger löytää takatolpalta Hanna Halosen joka viimeistelee lukemiksi 2-0 ja pisteet jäävät Espooseen. Tappiosta huolimatta PJK oli tyytyväinen päivän suoritukseen ja tästä onkin hyvä siirtyä joulutauolle. Ottelun parhaina palkittiin maalilla loistavasti pelannu Tiia Ropanen ja Dali Meller.