Miehille vierasvoitto Toijalasta!
SeuraJulkaistu: 20.12.2022 10.48

TP-49-PJK 3-5 (0-4).

Klubin miehet matkasivat lauantaina Akaaseen sarjanousija TP-49:n vieraaksi. Klubilla alla oli katkera kotitappio Tervareille ja toiveissa oli maalinteossa onnistuminen paremmin, kuin Tervareita vastaan. Ottelun alku sujuikin klubin toiveiden mukaisesti, 0-4 vierasjohto komeili tulostaululla jo ajassa 07:10. Vahvan alun jälkeen peli tasoittui ja myös tauolle siirryttiin näissä numeroissa.

Toisella jaksolla kotijoukkue kavensi pelin 2-4 tilanteeseen, mutta lähemmäksi ei päästy ja lopulta pisteet matkasivat Pirkkalaan 3-5 voitolla. PJK:n tehomiehinä ottelussa olivat Valtteri Wähä-Verkkomäki 2+1, Roni Pekki 1+1, Pekko Peltola 1+1 ja Antti Ala-Myllymäki 1+1 tehoillaan.

Syyskierroksen 11 peliä on nyt pelattu ja PJK:n sijoitus sarjassa on 4. saldolla 7-1-3 (22p). Klubin pelit jatkuvat la 7.1, kun joukkue matkustaa Ouluun hakemaan revanssia Tervareista.

PJK toivottaa kaikille kannattajilleen rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!