Miehille tappio Oulusta.
SeuraJulkaistu: 11.01.2023 10.31

Tervarit-PJK 4-2 (1-1).

PJK:n miehet matkasivat lauantaina Ouluun Tervareiden vieraaksi Futsal-Ykkösen otteluun. Tervarit olivat juuri muutama viikko sitten käyneet hakemassa Pirkkalasta pisteet, joten klubi lähti tavoittelemaan revanssia Oulusta. Ottelun alku oli tasaista ja tiivistä puolustuspeliä molemmilta joukkueilta ja ensimmäinen maali nähtiinkin vasta ajassa 16:13 kun Miika Sainio siirsi klubin 0-1 vierasjohtoon. Tervareiden vastaus tuli kuitenkin minuutin sisään ja tauolle siirryttiin 1-1 tasatilanteessa.

Toisen jakson alkupuolella klubi siirtyi 1-2 johtoon kapteeni Miikka Mörön kovalla ja tarkalla laukauksella ja kaikki näytti klubin kannalta hyvältä. Valitettavasti ottelusta tuli edellisen keskinäisen pelin uusinta, Tervarit tekevät ensin pari maalia reilun minuutin sisään ottelun viimeisellä vitosella ja lopuksi vielä 4-2 voittonumerot klubin tyhjään maalin pari sekuntia ennen pelin loppua. Näin ollen kauden molemmat keskinäiset ottelut Tervareille, vaikka kumpaakin ottelua PJK johti 2-1 numeroin viimeiselle kympille lähtiessä. Kaikki kunnia kuitenkin Tervareille voitoista, vahva sinnikäs joukkue, joka kyllä osaa käyttää paikkansa kun heille mahdollisuus annetaan.

PJK jatkaa sarjassa viidentenä ja seuraavaksi kohtaa lauantaina 14.1 EBK:n Espoossa. Toivottavasti klubin miehet löytävät siihen peliin tarvittavan terävyyden ja taistelun, jotta pisteet lähtevät joukkueen mukana Pirkkalaan!