Miehille tappio Espoosta.
SeuraJulkaistu: 17.01.2023 18.15

EBK FS - PJK 7-5 (3-0).

Klubin miehet matkasivat lauantaina Espooseen paikallisen EBK:n vieraaksi. Valitettavasti joukkueen flunssa-aalto oli tiputtanut suuren osan pelaajista matkasta, mutta mukaan saatiin kuitenkin kaksi kentällistä. Ensimmäinen puolisko oli valitettavasti PJK:n kannalta surkea, tehottomuus hyökkäyspäässä vaivasi ja puolustuskaan ei parasta tarjonnut. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen selvässä 3-0 johdossa. Toisella jaksolla klubi sai maalitilinsä auki, mutta koko ajan kotijoukkue kuitenkin pysyi johdossa ja näin ollen EBK:lle ansaittu 7-5 voitto.

PJK:lla on ollut vahvan alkukauden jälkeen nyt heikko jakso, kun neljästä pelistä on tullut vain yksi voitto. Seuraavaksi vastus ei ainakaan helpotu, kun vieraaksi Pirkkalaan saapuu lauantaina 21.1 klo 14 sarjajohtaja JoSePa Joutsasta. Seuraavana päivänä sitten vieraaksi saapuu TP-49 Toijalasta. Sunnuntain peli alkaa klo 17 Vapaa-aikakeskuksella. Lauantain pelissä PJK:n maalinsuulla nähdään todellinen vahvistus, kun maajoukkuevahti Kasper Kangas tulee farmiyhteistyön myötä Akaa Futsalista lainalle kasvattajaseuraansa!

Nyt todellakin kannattaa tulla katsomaan paikan päälle, kun Kangas ja PJK:n muut pelurit haastavat sarjajohtajan!