Miehille tappiot Futsal-Ykkösessä.
SeuraJulkaistu: 07.03.2023 11.15

VehU - PJK 3-2 (3-0)

PJK - TP-Kaarle 5-6 (3-1)

Miesten joukkueen voittoputki katkesi karulla tavalla viikonloppuna, kun molemmista peleistä tuloksena oli maalin tappiot. Ensin sarjanousun sunnuntaina varmistanut paikallisvastustaja VehU oli parempi maalein 3-2. VehU hallitsi ensimmäistä jaksoa ja oli tauolla jo 3-0 johdossa. Klubi pääsi peliin vielä mukaan toisen jakson puolivälin jälkeen, kun Roni Pekki ja Miikka Mörö toivat klubin maalin päähän, mutta tasoihin ei enää päästy ja voitto ansaitusti kotijoukkueelle.

Sunnuntaina saatiin kotisaliin vieraita Kokkolasta, kun syksyllä klubin 4-3 voittanut TP-Kaarle saapui vierailulle. Ensimmäinen jakso lupasi hyvää, kun peli oli hallinnassa ja taululla komeilivat 3-1 johtonumerot PJK:lle. Toisella jaksolla valitettavasti tuli pahoja puolustuspään virheitä klubilaisille, joista vierasjoukkue rankaisi maalien muodossa. Lopulta tulostaululle jäi tästäkin pelistä karvas maalin tappio, numeroiden ollessa 5-6.

Tappioiden myötä PJK menetti mahdollisuutensa sarjanousuun, sijoituksen ollessa 5. tällä hetkellä, kun pelejä on jäljellä enää kaksi. 11.3 lauantaina joukkue matkustaa Raaheen AS Moonin vieraaksi ja 18.3 on kauden viimeinen ottelu kun KF Kosova saapuu vieraaksi Pirkkalaan