Miesten edustusjoukkue aloittanut kautensa Kolmosessa.
SeuraJulkaistu: 10.05.2023 14.19

Miesten edustusjoukkue aloittanut kautensa Kolmosessa.

PJK-PP-70 1-4 (0-3)

ACE-PJK 6-1 (3-0)

PJK-TKT 1-0 (1-0)

Klubin miesten uudistunut edustusjoukkue on aloittanut kautensa Kolmosessa. Jälleen kerran PJK tulee antamaan sarjan muille joukkueille tasoitusta kauden alussa harjoittelumäärissä, koska tunnetusti Pirkkalasta ei löydy olosuhteita jalkapallon ympärivuotiseen harrastamiseen. Kiitos kuitenkin Nokian kaupungille, että joukkue sai muutamia harjoitusvuoroja sieltä maalis-huhtikuulle varattua ja kauteen ei tarvinut täysin nollista lähteä.

Ensimmäiset kaksi peliä osoittivat karulla tavalla sen, kuinka haastavaa on uudistuneen joukkueen löytää yhteinen pelikirja muutamien treenien jälkeen. Selkeästi varsinkin puolustussuuntaan näkyi yhteisten harjoitusten ja pelien puute. Oli peleissä paljon hyvääkin, mutta virheet näkyivät karusti tulostaululla. Täytyy kyllä todeta, että molemmat vastustajatkin olivat laadukkaita joukkueita, ACE on sarjakärjessä ja PP-70 neljäntenä kolmen pelatun kierroksen jälkeen.

Toiseen kotipeliin TKT:ta vastaan myös klubi sai puolustuspelaamistaan parempaan kuntoon ja tuloksena oli niukka, mutta erittäin tärkeä 1-0 voitto! Seuraavaksi klubi matkaa TamU/2 vieraaksi Kauppiin lauantaina 13.5 klo 17.30. Toiveissa olisi silloin jo voittoputkeen pääseminen!

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala