Miehille tappio Kolmosessa.
SeuraJulkaistu: 17.05.2023 12.46

TamU/2-PJK 3-1 (3-0)

Miesten edustus matkasi lauantaina TamU/2 vieraaksi Kauppiin. Muutaman viime hetken sairastumisen takia klubi lähti otteluun hieman vajaalla miehistöllä, 14 pelaajan voimin. Ottelun alku oli tasaista keskikentän pelailua ja oikein kumpikaan joukkue ei päässyt maalipaikoille. Pallonhallinta oli kuitenkin lievästi kotijoukkueella klubin keskittyessä enemmän puolustamiseen. Ottelussa alkoi tapahtumaan puolen tunnin pelin jälkeen, kun PJK joutui suorittamaan jo ensimmäisen pelaajavaihdon Ville Halmeen loukkaantumisen myötä. Jatkoa seurasi kun vaarattomassa tilanteessa klubin maalivahti Eelis Martin loukkaantui ja hänen pelin jatko oli kysymysmerkkinä. Eelis jäi kuitenkin vielä kentälle kokeilemaan kuinka pelin jatko onnistuu ja puoliajalla oli tarkoitus ratkaista tilanne. Ajassa 38min TamU sai pelattua pallon boxiin jossa klubin Olli Kuusisto rikkoi hyökkääjää ja pallo vietiin pilkulle. PJK leirissä kummastusta herätti kuitenkin se, että tilanteessa Kuusisto ajettiin myös suoralla punaisella kentältä ja klubi joutui vajaamiehiseksi. Kotijoukkue käytti todella tehokkaasti klubin sekaannukset jakson lopussa hyväksi ja ratkaisi pelin kolmella pikamaalilla vain viiteen minuuttiin. Tauolle siis 3-0 numeroissa.

Puoliajalla huomattiin että maalivahti Martin ei pysty peliä jatkamaan ja maalin jouduttiin vaihtamaan toppari Juuso Kurppa. Toisella jaksolla kuitenkin klubi vajaamiehisenäkin päätti taistella loppuun asti ja peli parani ensimmäisestä jaksosta. Ahmadi Matin vielä herätteli hienolla maalillaan klubin toiveita 57 minuutin kohdalla, mutta lisää maaleja ei nähty enää kummassakaan päässä, vaikka molemmille joukkueille paikkoja vielä siunaantui. Näin ollen tuloksena oli klubille katkera 3-1 tappio. "Ensimmäisen jakson lopussa tapahtui oikeastaan kaikki mahdolliset vastoinkäymiset mitä pystyy kuvittelemaan ja peli menetettiin siihen" totetaa PJK:n valmennuksesta Jussi Jokilampi. "Iso kiitos kuitenkin pelaajille toisen jakson esityksestä, se antaa uskoa tulevaan" jatkaa Jokilampi.

PJK jatkaa pelejään perjantaina 19.5 klo 18 kun vieraaksi keskuskentälle saapuu sarjajohtaja TPV.